Αδίκησαν τους εαυτούς τους…

O Nίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Σταντάρ Λιέγης.

Οι Πράσινοι είχαν σχεδιάσει διαφορετικά το εφετινό ευρωπαϊκό τους ταξίδι, έδειξαν στα προηγούμενα παιχνίδια ότι μπορούν, όμως πήραν  …λάθος δρόμο στο κρίσιμο παιχνίδι της Λεωφόρου με τη Σταντάρ. 

Αν δεν γίνει ένα ποδοσφαιρικό …θαύμα στις επόμενες δύο αγωνιστικές, ο Παναθηναϊκός θα αποχαιρετίσει πρόωρα το Γιουρόπα Λιγκ μετά τη βαριά ήττα από τους Βέλγους και την χειρότερη εφετινή εμφάνιση του Τριφυλλιού στη διοργάνωση. 

Δεν ξέρω πόσες ομάδες θα “άντεχαν” με 5+1 απουσίες σημαντικών παικτών και με …υπηρεσιακό τεχνικό στον πάγκο. Ο Παναθηναϊκός το πάλεψε όσο μπορούσε απέναντι σε μια ομάδα που έπαιξε με θέληση για το αποτέλεσμα, όμως ήταν φανερό ότι έλειπε αρκετή ποιότητα από το γήπεδο. Μέσα σε όλα, ήρθε και ο τραυματισμός του Μπεργκ και η ενδεκάδα …ανάγκης του Τριφυλλιού, αποδυναμώθηκε ακόμα περισσότερο. 

Ο αγώνας είχε δύο …διαφορετικά ημίχρονα για τους Πράσινους. Το πρώτο κράτησε περίπου 60 λεπτά και σε αυτό το διάστημα ο Παναθηναϊκός ήταν μαχητικός, απείλησε τη Σταντάρ και διεκδίκησε βαθμούς απέναντι στον βέλγικο σύλλογο. Όλα αυτά μέχρι το απίθανο γκολ του Σισέ. Εκεί φάνηκε η … απουσία του τερματοφύλακα (έχει ευθύνη ο Στιλ), ενώ ο διακόπτης ξαφνικά …έπεσε. Στη συνέχεια, χάθηκε η αυτοσυγκέντρωση και το πάθος, έγιναν πολλά λάθη και μοιραία ήρθε η ήττα από τους Βέλγους. 

Οι Πράσινοι αδίκησαν τους εαυτούς τους στο παιχνίδι με τη Σταντάρ και …κατέστρεψαν μέσα σε μια νύχτα την καλή εικόνα που είχαν δημιουργήσει με τις εμφανίσεις τους στα προηγούμενα παιχνίδι του ομίλου. Ακόμα και αν ο Παναθηναϊκός ήταν “λαβωμένος” από τα προβλήματα και τις απουσίες, το  αποτέλεσμα ήταν βαρύ και μοιάζει με μια μεγάλη …μουτζούρα στο βιβλίο της ευρωπαϊκής ιστορίας του συλλόγου. 

Οι ήττες είναι στο …πρόγραμμα και κανένας δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο με την επιτυχία. Αν οι Πράσινοι είχαν προσπαθήσει μέχρι το τέλος, τότε νομίζω ότι – ακόμα και μετά την ήττα – θα κέρδιζαν το χειροκρότημα από τον κόσμο τους. Όμως οι αποδοκιμασίες ακούστηκαν στη Λεωφόρο, γιατί οι παίκτες του Παναθηναϊκού πέταξαν …λευκή πετσέτα στο τελευταίο ημίωρο του αγώνα, απογοητεύοντας – για πολλοστή φορά – τους οπαδούς τους. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.