Κέρδος ο Τσέζαρεκ

Το μεγάλο κέρδος της αναμέτρησης του Αρη κόντρα στην Αλ Χιλάλ, πέραν βεβαίως από τη βελτιωμένη εμφάνιση ολόκληρης της ομάδας (απόρροια της ξεκούρασης που προηγήθηκε), ήταν ασφαλώς η επιστροφή στα γκολ του Ντάνιελ Τσέζαρεκ. Ο Κροάτης απέδειξε με τον πλέον εμφατικό τρόπο πως είναι εδώ και πως μπορεί να υπολογίζει πολύ σοβαρά πάνω του ο Σάκης Τσιώλης, ενόψει της νέας σεζόν.

Δεν ήταν όμως μόνο το γκολ που μας κάνει να οδηγούμαστε σ΄ αυτό το συμπέρασμα. Ηταν η εν γένει εμφάνιση του επιθετικού του Αρη, ο οποίος ας μη ξεχνάμε προερχόταν από τραυματισμό και αν μη τι άλλο μπορούσε να είναι στο 100% της απόδοσής του. Παρ΄ όλα αυτά ο Τσέζαρεκ έδειξε πως παραμένει ένας κυνηγός περιοχής, έτοιμος ν΄ αρπάξει την παραμικρή ευκαιρία που θα του δοθεί, μετατρέποντάς τη σε γκολ.

Μια που είναι γνωστό πως τούτη την εποχή ο Αρης ψάχνει (ίσως και να τον έχει βρει) εναγωνίως τον επιθετικό πάνω στον οποίο θα μπορέσει να στηριχθεί στο επερχόμενο πρωτάθλημα, ο Ντάνιελ έρχεται να υπενθυμίσει σε όλους πως είναι εδώ, πως είναι γκολτζής και πως εάν για διάφορους λόγους δεν ενταχθεί τελικά στην ομάδα ο περιβόητος αυτός καινούριος παίκτης, αυτός θα είναι εκεί και θα περιμένει.

Όχι πως εάν αποκτηθεί ο εν λόγω ποδοσφαιριστής δεν θα έχει θέση στην ενδεκάδα. Το αντίθετο. Όμως το μήνυμα που έστειλε παίζοντας απέναντι στην Αλ Χιλάλ, είναι ξεκάθαρο: «Ψάξτε και αν δεν βρείτε, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Εγώ είμαι εδώ»!

Σε ότι αφορά συνολικά την εμφάνιση κόντρα στους Αραβες, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Παρά την ήττα οι κίτρινοι έπαιξαν στρωτό ποδόσφαιρο, σίγουρα εμφανίστηκαν βελτιωμένοι σε σχέση με το ματς κόντρα στο Παραλίμνι, επιβεβαιώνοντας πως η ήττα από τους Κύπριους ήταν προϊόν κούρασης και τίποτα παραπάνω.

Η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο, θα τονίσουμε για πολλοστή φορά πως τα αποτελέσματα δεν πρέπει να παρασέρνουν κανέναν και πως η δουλειά που έγινε εδώ στο Ζέεφελντ, είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως σύντομα θα αποδώσει καρπούς.                


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.