Ποια ήττα; Η απώλεια του Λαμπρόπουλου

Το παιχνίδι του Περιστερίου ανήκει στο παρελθόν. Ο Πανιώνιος… θυμήθηκε το κακό πρόσωπο που παρουσίασε στη Λιβαδειά και η ήττα από τον Ατρόμητο δεν αποφεύχθηκε για 4η φορά φέτος. Πρώτη όμως που οι «κυανέρυθροι» γνωρίζουν δεύτερη στη σειρά.

Κατά γενική ομολογία, ακόμα και από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές, αλλά και τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο που δεν δίστασε να αναλάβει ξανά την ευθύνη για την άσχημη εικόνα της ομάδας, ο Πανιώνιος πραγματοποίησε τη χειρότερη εμφάνισή του στο φετινό πρωτάθλημα.

Και το ματς με τον Ατρόμητο δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτό της Λιβαδειάς γιατί σε εκείνο το παιχνίδι, ο Πανιώνιος μετά το εφιαλτικό 20λεπτο φάνηκε επιθετικά, προσπαθώντας να αντιδράσει και να φτάσει σε κάποιο γκολ δημιουργώντας ευκαιρίες.

Την Κυριακή, στο Περιστέρι, παρουσιάστηκε μπλοκαρισμένος στον άξονα. Χωρίς κυκλοφορία, χωρίς βοήθειες από τα μπακ. Ήταν ακίνδυνος επιθετικά και χωρίς τελική προσπάθεια σε όλο το δεύτερο μέρος.

Όταν όμως όλοι έχουν παραδεχθεί την άσχημη εικόνα, τι και ποιον να κριτικάρεις;

Το δυσάρεστο που συνέβη στον Πανιώνιο δεν ήταν η ήττα, η άσχημη εμφάνιση και η απώλεια των τριών βαθμών. Ήταν ο τραυματισμός του Βασίλη Λαμπρόπουλου.

Ο εκ των κορυφαίων έως τώρα της ομάδας της Νέας Σμύρνης υπέστη ρήξη χιαστών στο αριστερό γόνατο και θα μείνει εκτός δράσης για 3-4 μήνες, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις.

Αυτή είναι η σημαντικότερη απώλεια. Και ο νεαρός αμυντικός δεν μπορούσε να πιστέψει την ατυχία του σε μια ανύποπτη φάση στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Πήγε στα αποδυτήρια, όπου και ξέσπασε σε λυγμούς.

Όσοι συμπαίκτες του τον συνάντησαν στο ημίχρονο προσπάθησαν να τον παρηγορήσουν, ενώ στο τέλος του αγώνα αυτός κατευθύνθηκε σε νοσοκομείο της πόλης για τη μαγνητική που επιβεβαίωσε τις δυσάρεστες πρώτες προβλέψεις για ρήξη χιαστών.

Αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι η αντίδραση των συμπαικτών που σχεδόν όλοι επικοινώνησαν μαζί του για να του δώσουν κουράγιο.

Κάποιοι μάλιστα, όπως ο Τάσος Αυλωνίτης παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας του Πανιωνίου ανέβασε φωτογραφία του Λαμπρόπουλου στο προφίλ του στο Facebook γράφοντας χαρακτηριστικά: «Περαστικά σου αγόρι μου και γρήγορα κοντά μας».

Ίδια κίνηση και από τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο, ο οποίος άλλαξε την εικόνα του προφίλ του, όπως το ίδιο έκανε και η ΠΑΕ Πανιώνιος στον επίσημο λογαριασμό που διαθέτει στο Facebook.

Νωρίτερα στη συνέντευξη τύπου, ο Ελευθερόπουλος ξεκίνησε την ομιλία του μιλώντας για το πόσο σημαντική είναι η απώλεια του Λαμπρόπουλου και το πόσο στεναχωρημένοι είναι όλοι τους από αυτή την εξέλιξη.

Κινήσεις που επιβεβαιώνουν το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του Πανιωνίου και φυσικά δίνουν δύναμη στον νεαρό αμυντικό, ο οποίος πάνω που άρχισε να βρίσκει τα πατήματά του και να σταθεροποιείται στη Super League του έλαχε αυτός ο σοβαρός τραυματισμός.

Μέσα από το χαβαλέ και τις πλάκες που κάνει με τους συμπαίκτες του και τη σκληρή δουλειά θα επιστρέψει σε λίγους μήνες ξανά στη δράση. Ακόμα πιο δυνατός απ’ ότι ήταν μέχρι τώρα και με μεγαλύτερη δίψα για ποδόσφαιρο. Περαστικά Βασίλη…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.