Αξίζει ο Μίτσελ την υποστήριξη όλων

Τα τελευταία 24ωρα έχει «φουντώσει» μία συζήτηση αναφορικά με το μεταγραφικό ισοζύγιο του Ολυμπιακού.

Εμείς, δε έχουμε τη διάθεση να βάλουμε στη ζυγαριά τις αγοραπωλησίες των «ερυθρόλευκων». Αν κι η δική μας αίσθηση είναι πως σε σχέση με πέρυσι το ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδας είναι ποιοτικότερο και εξόχως ανταγωνιστικό. Βεβαίως, καθρέπτης όλων είναι ο αγωνιστικός χώρος. Εκεί, όπου ο Μίτσελ θα επιχειρήσει για μία ακόμη χρονιά να διαχειριστεί με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο τα «υλικά» του.

Σίγουρα, ο νέος Ολυμπιακός των πολλών καινούργιων προσώπων χρειάζεται το χρόνο του για να αποκτήσει “χημεία” και μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι του. Το έχουμε τονίσει και κατά το πρόσφατο παρελθόν ότι θα ήταν ποδοσφαιρικά παράδοξο αυτό το νέο σύνολο, στις αρχές της περιόδου, να μπορεί να πιάνει υψηλότατα επίπεδα απόδοσης από την αρχή έως το τέλος μίας αναμέτρησης. Από την άλλη πλευρά, σε δύο εβδομάδες από τώρα ο Ολυμπιακός θα έχει παίξει στην πρεμιέρα του Champions League.

Κάτι που πρακτικά σημαίνει πως ο Μίτσελ είναι υποχρεωμένος να κάνει και φέτος τα «μαγικά» του (όπως έπραξε πέρυσι), προκειμένου οι «ερυθρόλευκοι» να φανούν άκρως ανταγωνιστικοί σε ένα όμιλο με τους πρωταθλητές Ισπανίας, Ιταλίας και Σουηδίας. Τον Ισπανό δεν τον τρομάζουν οι προκλήσεις. Και ουδέποτε έχει ζητήσει πίστωση χρόνου. Επομέμως αξίζει η δουλειά του να έχει την υποστήριξη του κόσμου. Φανταζόμαστε πως δε διαφωνεί κανείς επ’ αυτού.

Βεβαίως, εδώ και λίγα 24ωρα άδειασαν οι εγκαταστάσεις του Ρέντη λόγω των υποχρεώσεων των ουκ ολίγων διεθνών παικτών του Ολυμπιακού με τις Εθνικές τους ομάδες. Με την ολοκλήρωσή τους, θα επιστρέψουν στο προπονητικό κέντρο για ολιγοήμερη προετοιμασία ενόψει του αγώνα της 3ης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη στις 13 του μηνός. Αυτή θα είναι και η τελική πρόβα για την πρεμιέρα του Champions League στις 16 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο την φιναλίστ της διοργάνωσης στο φαληρικό γήπεδο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.