Κέρδισε και τον Χουχούμη

Η θετική αντίδραση των παικτών του Παναθηναϊκού μετά το δυνατό ταρακούνημα από την Ξάνθη, η απόδοση του Διαμαντή Χουχούμη και ασφαλώς οι τρεις πολύτιμοι βαθμοί είναι τα κέρδη του Τριφυλλιού από το τελευταίο παιχνίδι του 2014 κόντρα στην Κέρκυρα.

Οι Πράσινοι παρουσιάστηκαν νευρικοί στο ξεκίνημα της αναμέτρησης και έδειχναν να ψάχνουν τα πατήματα τους και κυρίως τη χαμένη τους αυτοπεποίθηση. Έγιναν αρκετά λάθη στο πρώτο μέρος, υπήρξαν κενά – κυρίως- στον άξονα, ενώ ο Παναθηναϊκός έμοιαζε να παίζει με μια …ταχύτητα κάτω σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια. Το γκολ του Καρέλη ήταν αυτό που χρειαζόταν… Ήρθε την κατάλληλη στιγμή για να βελτιώσει την ψυχολογία των Πράσινων και να τους απαλλάξει από το άγχος… Από εκεί και πέρα τα πράγματα εξελίχθηκαν …ομαλά για τον Παναθηναϊκό, που δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, όμως απέφυγε …γκέλα, κυρίως λόγω των κινήσεων του προπονητή του. Ο Αναστασίου κατάλαβε εγκαίρως το πρόβλημα που υπήρχε στη μεσαία γραμμή και “θωράκισε” το κέντρο του με τον Τάσο Λαγό και στο φινάλε με τον Ουασίμ Μπούι. Ιδιαίτερα η κίνηση με τον Λαγό άλλαξε όλη την εικόνα του Παναθηναϊκού, αφού από εκείνο το σημείο και μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, οι Πράσινοι δεν αντιμετώπισαν προβλήματα από τους αντιπάλους τους, κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο και δημιούργησαν ευκαιρίες. 

Ο Παναθηναϊκός …ξεπέρασε τον κακό του εαυτό, πρόσθεσε άλλους τρεις σημαντικούς βαθμούς στη συγκομιδή του, παρέμεινε κοντά στην κορυφή του πρωταθλήματος και παράλληλα κέρδισε άλλον έναν παίκτη. Ο Διαμαντής Χουχούμης όχι μόνο …χώρεσε στα παπούτσια του Νάνο, αλλά έδειξε με την εξαιρετική του εικόνα ότι αξίζει περισσότερες ευκαιρίες από τον προπονητή του. Πολλά τρεξίματα από τον νεαρό αριστερό οπισθοφύλακα του Τριφυλλιού που είχε θετική παρουσία στην άμυνα και ενεργό ρόλο στην επίθεση. Και για …κερασάκι στην καλύτερη του εμφάνιση με τα Πράσινα, σκόραρε με το …δεξί το παρθενικό επαγγελματικό του γκολ. Αυτό και αν ήταν γκολ για να το θυμάσαι…

Πλέον οι Πράσινοι μπορούν να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες, να γιορτάσουν με ηρεμία της Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων και στο μικρό διάστημα της διακοπής έχουν την ευκαιρία να γεμίσουν τις “μπαταρίες” τους, γιατί έχει …άλλο τόσο δρόμο μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.