Ο προημιτελικός και ο… Τελικός!!!

Για μία ακόμα φορά ο Πανιώνιος απέδειξε πως σέβεται την ιστορία του και τους φιλάθλους του. Οι παίκτες τίμησαν τα "κυανέρυθρα" και σεβάστηκαν τους εαυτούς τους.

Με το τελευταίο σφύριγμα πριν από 8 βράδια στη Νέα Σμύρνη και την ανατροπή δεν ήταν λίγοι εκείνοι που βγήκαν και μίλησαν για “στήσιμο”… Την Τετάρτη όλοι περίμεναν πως η Βέροια θα έπαιρνε εύκολα την πρόκριση. Ειδικά από τη στιγμή που η ενδεκάδα του Πανιωνίου ήταν… αναπληρωματικών. Όχι μόνο δεν έχασε εύκολα, αλλά πήρε και την πρόκριση με το 1-1 στην Ημαθία και παράλληλα αποστόμωσε όλους τους κακεντρεχείς και τους υποψιασμένους.

Στα προημιτελικά λοιπόν ο Πανιώνιος… όμως το Σάββατο έχει μπροστά του τον μεγάλο τελικό με τον Πανθρακικό. Παιχνίδι που ισοδυναμεί με κατηγορία, γιατί αν χάσει τότε η ομάδα της Κομοτηνής αποκτά προβάδισμα 8 βαθμών και ο υποβιβασμός είναι προ των πυλών.

Οι “κυανέρυθροι” είναι ενωμένοι, το δείχνουν σε κάθε ματς. Τώρα σειρά έχουν να το δείξουν και οι οπαδοί τους. Να βρεθούν στο γήπεδο το μεσημέρι του Σαββάτου και να στηρίξουν τους παίκτες του Ουζουνίδη σ’ αυτόν τον τελικό.

Ο Πανιώνιος καλείται το Σάββατο να δώσει ίσως το πιο κρίσιμο παιχνίδι της σεζόν και σ’ αυτό το ματς χρειάζεται τη βοήθεια των φιλάθλων του. Να σπρώξουν τους “κυανέρυθρους” στη νίκη που θα τους δώσει βαθιά βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.