Δεν πέρασε η μπόρα…

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για την επικείμενη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Άγιαξ, η οποία μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά για το “τριφύλλι”.

Η – παρατεταμένη – διακοπή του πρωταθλήματος και το μεγάλο διάστημα που μεσολαβεί ανάμεσα στο …ναυάγιο του Τριφυλλιού στο «Γ. Καραϊσκάκης» και το επόμενο επίσημο παιχνίδι απέναντι στον Άγιαξ στο Άμστερνταμ Αρίνα, μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά για τον Αντρέα Στραματσόνι και τους ποδοσφαιριστές του. 

Αρχικά βοηθά στην …επαναφορά της ηρεμίας στο «πράσινο στρατόπεδο» μετά το …κάζο στο ντέρμπι και όλων των γεγονότων που ακολούθησαν, ενώ ο τεχνικός του Παναθηναϊκού είχε την ευκαιρία αυτό το διάστημα για να δουλέψει με τους παίκτες του (όσους τουλάχιστον είχε στη διάθεση του στο «Γ. Καλαφάτης») σε διάφορα κομμάτια. Το βάρος έπεσε κυρίως στη φυσική κατάσταση και όσοι έμειναν στο Κορωπί έκαναν μια …μίνι προετοιμασία, προκειμένου να υπάρξει βελτίωση στο πιο αδύναμο σημείο που έχει εμφανίσει εφέτος αυτή η ομάδα.

Ο Στραματσόνι γνώριζε από την αρχή της σεζόν πως το – γεμάτα ρίσκα λόγω ευρωπαϊκών προκριματικών – πλάνο που είχε σχεδιάσει με τους συνεργάτες του θα έφερνε και μια «κοιλιά» στην απόδοση των Πράσινων περίπου σε αυτό το διάστημα. Βέβαια σε καμία περίπτωση δεν περίμενε αυτά τα αποτελέσματα σε Ελλάδα και Ευρώπη, το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα των παικτών του και ασφαλώς τους πολλούς τραυματισμούς που προέκυψαν σε βασικά στελέχη του Τριφυλλιού. 

Στο διάστημα της διακοπής, οι Πράσινοι θα μπορέσουν να «επουλώσουν» και αυτές τις … «πληγές», ώστε να παρουσιαστούν «πάνοπλοι» και έτοιμοι για τη δύσκολη συνέχεια στο ελληνικό πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας. 

Ο Ιταλός τεχνικός του Παναθηναϊκού πιστεύει στις δυνατότητές του, στο πρότζεκτ που «τρέχει» και στην ομάδα του και είναι σίγουρος πως οι Πράσινοι θα κάνουν δυναμική …επιστροφή. Όμως τόσο ο ίδιος, όσο και οι παίκτες του γνωρίζουν καλά ότι η …μπόρα δεν έχει περάσει και η διακοπή του πρωταθλήματος δεν είναι σε καμία περίπτωση …ομπρέλα. 

Μόνο με καλές εμφανίσεις, θετικά αποτελέσματα και ΤΙΤΛΟΥΣ θα μπορέσουν οι Πράσινοι να διώξουν τα …μαύρα σύννεφα και να κερδίσουν ξανά – τη χαμένη – εμπιστοσύνη του κόσμου τους. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.