Η πρώτη …αντίδραση

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 του Παναθηναϊκού στα Ιωάννινα, με τον τοπικό ΠΑΣ.

Μετά από έναν εξαιρετικά δύσκολο μήνα, ο Παναθηναϊκός … ξύπνησε στα Γιάννινα και οι Πράσινοι μάλλον αδικούνται από το βαθμό της ισοπαλίας στο ματς με τον ΠΑΣ. 

Το Τριφύλλι έδειξε αντίδραση μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα και ο Παναθηναϊκός – ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος – έκανε την καλύτερη του εμφάνιση από την ημέρα που ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας. 

Ορθολογική επιθετική ανάπτυξη, ασφυκτική πίεση σε έναν ποιοτικό αντίπαλο, σχετικά καλό passing game και ρυθμός και τόσες ευκαιρίες, όσες δεν είχαν κάνει οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού στους τελευταίους τους αγώνες, ενώ τεράστιο εμπόδιο για τους παίκτες ήταν ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος. 

Δεν μπορούν να μένουν ευχαριστημένοι οι Πράσινοι από το αποτέλεσμα στους “Ζωσιμάδες”, καθώς ο Παναθηναϊκός έχασε και άλλο πολύτιμο έδαφος στο πρωτάθλημα. Όμως η καλή εμφάνιση της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη και ιδιαίτερα το πάθος και η ενέργεια που έβγαλαν οι παίκτες του στο ματς με τον ΠΑΣ είναι λόγος …αισιοδοξίας ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. 

Σημαντικό ρόλο στην αγωνιστική …μεταμόρφωση του Παναθηναϊκού έπαιξαν και οι …επιστροφές. Ο Κλωναρίδης έδωσε ταχύτητα στην επιθετική γραμμή της ομάδας του και ήταν το στήριγμα που χρειαζόταν ο Μάρκους Μπεργκ, ενώ ο … φορτσάτος από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, Πόλο Εμποκού έβγαλε μπόλικη ποιότητα και έδωσε αυτό το … κάτι που έλειπε τον τελευταίο μήνα. Παράλληλα καλή ήταν και η παρουσία του Ουσμάν Κουλιμπαλί, καθώς ο μπακ από το Μάλι ήταν σταθερός στα αμυντικά του καθήκοντα, ενώ είχε ενεργό ρόλο και στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας του. 

Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα η αμυντική γραμμή των Πράσινων, ο Ζέκα ήταν καλός στο ανασταλτικό κομμάτι, ενώ σε άλλο ένα ματς ο Λουντ δεν έδωσε αυτά που μπορεί στην ομάδα του. Μαχητικός ο Λούκας Βιγιαφάνιες που πάλεψε σε ένα δύσκολο γήπεδο, ενώ ο Μάρκους Μπεργκ είχε ηγετικό ρόλο στο παιχνίδι της ομάδας του. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.