Εικόνα από το …μέλλον

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για την εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα Σμύρνης και την εικόνα των «πράσινων» στο συγκεκριμένο ματς.

Το παιχνίδι της Ριζούπολης, έμοιαζε σαν μια εικόνα από το κοντινό “πράσινο” μέλλον. Γιατί μετά και την αναμενόμενη αποχώρηση του Δημήτρη Κουρμπέλη από το Τριφύλλι και την πώληση του αρχηγού των Πράσινων σε σύλλογο του εξωτερικού, ο Παναθηναϊκός θα βγάλει το υπόλοιπο της σεζόν με τους παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στον Απόλλωνα. Με την προσθήκη των τραυματιών Μουνιέ, Μολίνς και ίσως του Λουτσιάνο στα τελευταία παιχνίδια της σεζόν. 

Αυτός θα είναι ο Παναθηναϊκός του δεύτερου γύρου. Λίγοι έμπειροι παίκτες και πολλοί νεαροί. Ένα σύνολο ποδοσφαιριστών με μπόλικο ενθουσιασμό και διάθεση, αλλά και αρκετή απειρία. Ένα γκρουπ παικτών που θα προσπαθήσει στο επόμενο διάστημα να “δέσει” και να γίνει ομάδα. 

Δεν είναι εύκολο από τη μια στιγμή στην άλλη να αποκτήσει ομοιογένεια ο … νεανικός Παναθηναϊκός που έκανε τα “αποκαλυπτήρια” του στη Ριζούπολη. Ασφαλώς και είναι ακόμα πιο δύσκολο να αποκτήσει αυτή η ομάδα μέσα σε λίγες ημέρες αγωνιστική ταυτότητα. Το παρήγορο είναι ότι οι Πράσινοι είχαν θέληση, αποφασιστικότητα και μαχητικότητα στο ματς με τον Απόλλωνα και το μικρό κέρδος του Τριφυλλιού μέχρι το τέλος της σεζόν θα είναι τα χιλιόμετρα … εμπειρίας που θα γράψουν στο “κοντέρ” τους οι νεαροί παίκτες της ομάδας. 

Ο Παναθηναϊκός έκανε την προσπάθεια του στη Ριζούπολη, πάλεψε για να πάρει το πρώτο εκτός έδρας “τρίποντο”, ωστόσο για άλλη μια φορά δεν πέτυχε το στόχο του. Μέτριο παιχνίδι σε χαμηλό τέμπο, λίγες οι καλές στιγμές και ελάχιστοι αυτοί που διακρίθηκαν στο γήπεδο. 

Ο Βλαχοδήμος ήταν και πάλι σταθερός και ένας από τους λόγους που ο Παναθηναϊκός δεν δέχθηκε γκολ στο ματς με τον Απόλλωνα. Φανερή η νευρικότητα στο κέντρο της άμυνας, καθώς ο Κολοβέτσιος και – πολύ περισσότερο – ο Οικονόμου έκαναν αρκετά αβίαστα λάθη και δεν είχαν την απαιτούμενη ηρεμία στο παιχνίδι τους. Τούτη τη φορά, ο Παναθηναϊκός δεν πήρε όσα θα περίμενε από τους ακραίους του αμυντικούς. Ο Ινσούα ήταν επιπόλαιος, ενώ ο Γιόχανσον αρκετά άτολμος. 

Ο Τζανδάρης ξεχώρισε για την προσπάθεια του, ο Κουρμπέλης έκανε σημαντική δουλειά στη μεσαία γραμμή, ο Λουντ έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό και ο Χατζηγιοβάνης είχε καλά διαστήματα στο παιχνίδι του. Τόσο ο Άλτμαν, όσο και ο Δώνης πάλεψαν κόντρα στην αντίπαλη άμυνα, ενώ “τρακαρισμένοι” ήταν οι νεαροί Στάικος και Κουντουριώτης στο διάστημα που αγωνίστηκαν. Ο Πίσπας δεν μπορεί να κριθεί, αφού αγωνίστηκε ελάχιστα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.