Πουλάει τρόπαια για να ξεχρεώσει ο Μπέκερ

Ο Γερμανός αστέρας του τένις αναγκάστηκε να θέσει προς πώληση σε δημοπρασία 82 αντικείμενα που απεκόμισε στη σπουδαία σταδιοδρομία του προκειμένου να «σβήσει» τα χρέη του.

Ο Γερμανός θρύλος του τένις, Μπόρις Μπέκερ, θέτει προς πώληση μέσω δημοπρασίας 82 αντικείμενα από την προσωπική συλλογή του (τρόπαια, μετάλλια, τιμητικές διακρίσεις) που συγκέντρωσε στη σπουδαία καριέρα του, για να ανταποκριθεί στις οικονομικές υποχρεώσεις του και να «σβήσει» χρέη. 

Η δημοπρασία υπό κανονικές συνθήκες θα είχε πραγματοποιηθεί το 2018, ωστόσο ο Μπέκερ κατάφερε να πάρει αναβολή στις εις βάρος του δικαστικές αποφάσεις, καθώς είχε προσληφθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση ως υπεύθυνος αθλητισμού στην Κεντρική Αφρικανική Δημοκρατία και βάσει νόμου δεν ήταν δυνατό να διωχθεί. 

Μεταξύ των αντικειμένων, ξεχωρίζει μια ρέπλικα από το US Open που είχε κατακτήσει το 1989, ενώ στη δημοπρασία διέθεσε ακόμη κι ένα ρολόι που του είχε δωρίσει ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Οι υπεύθυνοι της δημοπρασίας εκτιμούν πως θα συγκεντρωθεί ποσό ύψους 280.000 ευρώ. Αυτή την εποχή ο Μπέκερ είναι σχολιαστής του BBC για το Wimbledon.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.