Ο Πέρεθ θέλει αγώνα Ναδάλ-Φέντερερ στο «Μπερναμπέου»!

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης καταστρώνει τα σχέδια του ούτως ώστε να διοργανωθεί αναμέτρηση μεταξύ των δύο κορυφαίων αστέρων του τένις στο γήπεδο των Μαδριλένων.

Αυτή η ιδέα του προέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, σίγουρα θα βρει πολλούς υποστηρικτές! Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «ΑBC» ο διοικητικός ηγέτης των Μαδριλένων έχει ρίξει στο τραπέζι των συζητήσεων τη διεξαγωγή αγώνα μεταξύ του Ρότζερ Φέντερερ και του Ραφαέλ Ναδάλ στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Το σχέδιο δεν είναι καινούριο. Το 2012 όλα ήταν προγραμματισμένα για τον αγώνα μεταξύ του Ισπανού και του Νόβακ Τζόκοβιτς στην έδρα της Ρέαλ, ωστόσο ο τραυματισμός του Ναδάλ, ανέτρεψε τα πάντα. 

Μέχρι στιγμής το ρεκόρ προσέλευσης σε αναμέτρηση τένις ανήκει στις Σερίνα Ουίλιαμς και Κιμ Κλάιστερς, οι οποίες το 2010 είχαν αγωνιστεί στο στάδιο των Βρυξελλών ενώπιον 35.681 θεατών. 

Αυτό το ρεκόρ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν, καθώς στις 7 Φεβρουαρίου 2020 είναι προγραμματισμένος ένας αγώνας μεταξύ των δύο αθλητών με τα περισσότερα Grand Slam, στο Κάμπο της Νοτίου Αφρικής σε γήπεδο χωρητικότητας 55.000 θέσεων


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.