Πατέρας Τσιτσιπά: «Ο Στέφανος θα κατακτήσει το Wimbledon»

Ένας από τους ανθρώπους που τον ζουν καθημερινά στις προπονήσεις και γνωρίζουν όσο λίγοι τις ικανότητες του, αποκαλύπτει την πρόβλεψη του πατέρα του για τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Ένας από τους ανθρώπους που τον ζουν καθημερινά στις προπονήσεις και γνωρίζουν όσο λίγοι τις ικανότητες του, αποκαλύπτει την πρόβλεψη του πατέρα του για τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Ο λόγος για τον Κερέι Αμπάκα, ο οποίος δουλεύει καθημερινώς με τον Έλληνα τενίστα, από τα 19 του χρόνια και μιλά τόσο για την εξέλιξη του, όσο και για την πρόβλεψη του Απόστολου Τσιτσιπά.

«Ο πατέρας του πάντα λέει ότι ο πρώτος τίτλος Grand Slam που θα κατακτήσει θα είναι το Wimbledon. Το χορτάρι ταιριάζει στο παιχνίδι του και παρότι μπορεί ακόμη να μην είναι απόλυτα έτοιμος, θα γίνει πολύ επιθετικός παίκτης», δήλωσε ο εκ των προπονητών του στην «Mouratoglou Academy».

Ερωτηθείς για το αν είχε σκεφτεί πριν ένα χρόνο ότι ο Τσιτσιπάς θα είχε τέτοια πορεία στο τουρνουά του Τορόντο, είπε: «Με τίποτα. Με τίποτα. Φυσικά και δεν θα το πίστευα. Αλλά ναι, άλλαξε τελείως σε σχέση με πέρυσι. Είναι ένας διαφορετικός παίκτης. Το ίδιο άτομο, αλλά διαφορετικός παίκτης. Έχει αλλάξει πολλά. Έχει εξελίξει το παιχνίδι του. Έχει γίνει πιο σταθερός και σκεπτόμενος παίκτης όταν βρίσκεται στο κορτ. Φυσικά αυτά ήρθαν μέσα από σκληρή δουλειά και από την αγάπη του για το άθλημα. Είναι ένα νέο παιδί με τρομερό πάθος για αυτό που κάνει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.