Ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ στο Κύπελλο χάντμπολ

Το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ δεσπόζει μεταξύ των αυριανών (31/1) προημιτελικών του κυπέλλου χάντμπολ των ανδρών.

Το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ δεσπόζει μεταξύ των αυριανών (31/1) προημιτελικών του κυπέλλου χάντμπολ των ανδρών. Η σύγκρουση των δύο μονομάχων στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη θα δώσει σε έναν εξ αυτών το εισιτήριο για το final-4 της Γλυφάδας (10-11 Μαρτίου), ενώ θα αφήσει τον ηττημένο εκτός του ενός εκ των δύο βασικών στόχων του. Με βάση τη συνολική εικόνα των δύο ομάδων, καθώς και τον παράγοντα έδρα, οι «ερυθρόλευκοι» είναι το λογικό φαβορί, όμως η Ενωση, ενισχυμένη με την απόκτηση του Ιούλιου Αργυρού από το Διομήδη, αναμένεται να εμφανιστεί ανταγωνιστική και να παλέψει ως το τέλος για την πρόκριση. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν εκ νέου την επόμενη Τετάρτη (7/2), για το πρωτάθλημα της Α1, όμως το αυριανό ματς είναι σαφώς πιο καθοριστικό.

Ενδιαφέρον αγώνας θα γίνει στο Αργος, όπου ο τοπικός Διομήδης φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ. Αν και αποδυναμώθηκε αισθητά το τελευταίο διάστημα, με την αποχώρηση τεσσάρων παικτών, η πελοποννησιακή ομάδα είναι πάντα υπολογίσιμος αντίπαλος στην έδρα της και, αν κρατήσει χαμηλά το σκορ, έχει τύχη να διεκδικήσει τη νίκη. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» καλείται να ξεπεράσει γρήγορα την ήττα από τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα (και την οριστική απώλεια της πρωτιάς στην κανονική περίοδο) και να πάρει την πρόκριση για το final-4. Στα άλλα δύο ζευγάρια, ο ΑΣΕ Δούκα και ο Αερωπός Εδεσσας είναι τα ξεκάθαρα φαβορί, απέναντι σε ομάδες της Α2 κατηγορίας. Η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων αντιμετωπίζει το Νηρέα, ενώ ο Αερωπός παίζει στην Κέρκυρα με τον Φαίακα.

Επισημαίνεται ότι η κλήρωση έχει «βγάλει» ντέρμπι και στα ημιτελικά, όπου ο νικητής του ζευγαριού Ολυμπιακός-ΑΕΚ θα παίξει με τον ΠΑΟΚ ή τον Διομήδη.

Το πρόγραμμα των προημιτελικών:

ΤΕΤΑΡΤΗ 31/1
Κέρκυρας        18:00 Φαίακας Κέρκυρας-Αερωπός Έδεσσας (Βήτας-Σκλαβενίτης)
Νέας Κίου       18:00 Διομήδης Άργους-ΠΑΟΚ (Τζαφερόπουλος-Συρεπίσιος)
Δαϊς            18:30 ΑΟ Νηρεύς-ΑΣΕ Δούκα (Τσάκωνας-Κουτσός)
«Μελ. Μερκούρη» 19:00 Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή-ΑΕΚ (Κατσίκης-Μιχαηλίδης)  –ΕΡΤ2–

Τα ζευγάρια των ημιτελικών του final-4:

Ολυμπιακός ή ΑΕΚ–Διομήδης Αργους ή ΠΑΟΚ
ΑΟ Νηρεύς ή ΑΣΕ Δούκα–Φαίακας ή Αερωπός


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.