Ζβέρεφ: “Λύγισε” όταν μίλησε για τους γονείς του (vid)

Ο Σάσα Ζβέρεφ δε μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του όταν μίλησε για τους γονείς του μετά το χαμένο τελικό από το Ντόμινικ Τιμ.

Ο Σάσα Ζβέρεφ έφτασε πολύ κοντά την κατάκτηση του πρώτου του τουρνουά Grand Slam στον τελικό του Αμερικανικού Όπεν, όμως η έλλειψη συγκέντρωσης σε καθοριστικά σημεία του ματς τον οδήγησαν στην ήττα από τον Ντόμινικ Τιμ.. 
Μάλιστα αν συνυπολογίσει κανείς το γεγονός ότι ο Ζβέρεφ προηγούταν με 2-0 σετ, αντιλαμβάνεται ότι πρόκειται για μια σκληρή ήττα. 
Ο Γερμανός μιλώντας μετά το τέλος του ματς δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα του όταν αναφέρθηκε στους γονείς του που δε μπόρεσαν λόγω της κατάστασης να είναι μαζί του στη Ν. Υόρκη.

“Δεν ξέρω από που να ξεκινήσω. Πρώτα απ’όλα, συγχαρητήρια στον Ντόμινικ για τον πρώτο από τους πολλούς Grand Slam που θα ακολουθήσουν. Ήταν σκληρή μάχη. Ευχόμουν να κάνει κάποια λάθη παραπάνω για να κρατάω εγώ αυτό το τρόπαιο τώρα αλλά είμαι εγώ που μιλάω τώρα σαν φιναλίστ. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου που βρίσκεται στο πλευρό μου τα τελευταία δύο χρόνια που δεν ήταν εύκολα για μένα και μια μέρα ελπίζω θα κρατάμε αυτό το τρόπαιο μαζί. Θέλω να ευχαριστήσω τους διοργανωτές που δεν θα μπορούσαν να κάνουν καλύτερη δουλειά. Ποιός θα πίστευε ότι θα διεξαχθεί το τουρνουά υπό τις συνθήκες που επικρατούν. Υπάρχουν κάποιοι ξεχωριστοί άνθρωποι που δεν είναι εδώ σήμερα σήμερα.Εννοώ τους γονείς μου… 
Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου. Πάντα ήταν μαζί μου. Δυστυχώς δεν μπορούσαν να έρθουν αυτή τη φορά. Μου λείπουν. Είναι δύσκολο αυτό. Είμαι σίγουρος ότι, παρά την ήττα κάθονται σπίτι και είναι υπερήφανοι. Ελπίζω κάποια μέρα να μπορέσω να τους πάω το τρόπαιο”
είπε ο Ζβέρεφ
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.