US Open: Δεν πίστευε σε τέτοια κατορθώματα ο Αλκαράθ

Ο Κάρλος Αλκαράθ αποκάλυψε πως δεν πίστευε ότι θα είχε καταφέρει στα 19 του χρόνια να έχει κατακτήσει το US Open.

Ο Ισπανός τενίστας δήλωσε πως μετά από αυτή τη διοργάνωση μπορεί να χαμογελάει και πως θα προσπαθήσει να απολαύσει την επιτυχία του. Παράλληλα, ο νεαρός τενίστας συμπλήρωσε πως παραμένει πεινασμένος για νέες επιτυχίες.

Αρχικά, ο Αλκαράθ δήλωσε: «Είναι τρελό για μένα, ποτέ δεν πίστευα ότι θα πετύχαινα κάτι τέτοιο στα 19 μου. Όλα έγιναν τόσο γρήγορα. Είναι απίστευτο, κάτι που ονειρευόμουν από τότε που ήμουν παιδί, από τότε που ξεκίνησα να παίζω τένις».

Στη συνέχεια, ο Ισπανός τενίστας συμπλήρωσε: «Στο Μόντρεαλ και στο Σινσινάτι έχασα λίγο τη χαρά μου, ένιωθα πίεση. Δεν μπορούσα να χαμογελάω στο court, κάτι που κάνω σε κάθε μας, σε κάθε τουρνουά. Ήρθα εδώ για να το απολαύσω. Να χαμογελάσω στο court, να απολαύσω να παίζω τένις. Λατρεύω να παίζω τένις. Όταν χαμογελάω, όταν το διασκεδάζω, παίζω το καλύτερό μου τένις. Ευχαριστώ την ομάδα μου, τον Χουάν Κάρλος Φερέρο, την οικογένειά μου, όσους με στήριξαν σε αυτές τις στιγμές».

Επίσης, ο Αλκαράθ δήλωσε πως θέλει και άλλους τίτλους: «Για την ώρα απολαμβάνω τη στιγμή, απολαμβάνω το τρόπαιο στα χέρια μου. Σίγουρα, όμως, είμαι πεινασμένος για περισσότερα. Θέλω να μείνω στην κορυφή για πολλές εβδομάδες, αυτό ελπίζω. Θα δουλέψω σκληρά μετά από αυτές τις υπέροχες εβδομάδες. Θα παλέψω για περισσότερα τρόπαια».

Τέλος, ο 19χρονος τενίστας συμπλήρωσε: «Από τότε που κέρδισα το Μαϊάμι πίστεψα ότι μπορώ να πάρω στα χέρια μου Grand Slam. Πριν το Μαϊάμι, πίστευα ότι θα έπρεπε να μεγαλώσω λίγο. Πίστευα ότι θα μπορούσα να φέρω καλά αποτελέσματα σε σλαμ, αλλά όχι ότι θα είμαι πρωταθλητής. Μετά το Μαϊάμι κέρδισα μεγάλα ματς στη σειρά και μπορώ να πω ότι μετά από αυτά σκέφτηκα ότι είμαι ικανός να κερδίσω Grand Slam».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.