Ραντουκάνου: “Δεν μπορώ να το πιστέψω”

Η Έμα Ραντουκάνου δυσκολεύτηκε να πιστέψει πως κατάφερε να φτάσει στον τελικό του US Open.

Η νεαρή τενίστρια, η οποία άφησε εκτός συνέχειας τη Μαρία Σάκκαρη δήλωσε σοκαρισμένη με την τεράστια επιτυχία της, καθώς κατάφερε να φτάσει στον τελικό, προερχόμενη από τα προκριματικά. Αυτή ήταν μόλις η δεύτερη συμμετοχή της σε Grand Slam.

Αρχικά, η 18χρονη Βρετανίδα δήλωσε: “Είναι έκπληξη, ειλικρινά δεν μπορώ να το πιστέψω, σοκ, τρελό. Σημαίνει πολλά για μένα να είμαι σε αυτή τη θέση. Προφανώς, και ήθελα να παίζω σε Grand Slams, αλλά δεν ήξερα πόσο σύντομα θα γινόταν. Το να είμαι σε τελικό σε αυτό το στάδιο της καριέρας μου, δεν έχω λόγια. Θέλω να ευχαριστήσω όσους με στήριξαν σε αυτό το ταξίδι. Από μικρή ηλικία η LTA με έβαλε κάτω από τα φτερά της, με βοήθησε. Δε θα ήμουν εδώ χωρίς την ομάδα μου στο σπίτι και την ομάδα που είναι εδώ μαζί μου”.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο ματς με τη Σάκκαρη τονίζοντας: “Ήξερα ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι απίστευτη παίκτρια, πιθανότητα μια από τις καλύτερες αθλήτριες στο tour. Ήξερα ότι θα έπρεπε να παίξω το καλύτερό μου τένις αν ήθελα να έχω πιθανότητα. Ειλικρινά, έπαιξα το καλύτερό μου τένις, ειδικά εδώ στη Νέα Υόρκη. Ήξερα ότι θα έπρεπε να είμαι πολύ επιθετική. Κατάφερα να το κάνω και είμαι πολύ ευχαριστημένη από την εμφάνισή μου”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.