Τσιτσιπάς: “Δε νομίζω ότι παραβίασα κανέναν κανονισμό”

Τη δική του απάντηση στον Άντι Μάρεϊ έδωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά την αντίδραση του Βρετανού για τον χρόνο που έμεινε στα αποδυτήρια λόγω toilet break.

Ο Μάρεϊ υποστήριξε πως έχασε τον σεβασμό του προς τον Τσιτσιπά, κάτι που φαίνεται πως έχει ενοχλήσει τον Έλληνα τενίστα, αφού όπως ξεκαθάρισε δεν παραβίασε κάποιον κανονισμό.

“Αν θέλει κάτι να μου πει, πρέπει να μιλήσουμε οι δυο μας και να καταλάβουμε τι πήγε λάθος. Δε νομίζω ότι παραβίασα κανέναν κανονισμό. Είναι σίγουρα κάτι για το οποίο πρέπει να μιλήσουμε. Δεν ξέρω πώς νιώθει ο αντίπαλός μου όταν είμαι εκεί και παίζω ένα ματς. Και δεν είναι η προτεραιότητά μου. Εφόσον ακολουθώ τους κανόνες, αυτό που λέει η ATP, τα υπόλοιπα είναι εντάξει. Δεν έχω τίποτα εναντίον του, απολύτως τίποτα“, δήλωσε αρχικά ο Τσιτσιπάς.

Για την καθυστέρηση του στο toilet break, απάντησε: “Είναι ξεκάθαρο ότι πήρα μαζί τα ρούχα μου. Τόσο χρόνο μου παίρνει να αλλάξω τα ρούχα και να μπω στο γήπεδο. Δεν ξέρω αν υπάρχει κανόνας για αυτό. Ξέρω, όμως, ότι μπορείς να πάρεις δύο toilet breaks στα πέντε σετ και ένα στα τρία. Το έσω ακολουθήσω αυτό μέχρι τώρα, ποτέ δεν έχω παραβιάσει κανονισμό, δεν βλέπω γιατί να υπάρχει πρόβλημα”.

Τέλος, για τα όσα υποστήριξε πριν λίγες μέρες ο Ζβέρεφ: “Δεν το έχω κάνει ποτέ στην καριέρα μου. Δεν ξέρω τι είδους φαντασία μπορεί να φτάσει σε αυτό το σημείο. Δεν είναι κάτι που θέλω να πάρω στα σοβαρά, γιατί είναι γελοίο να το σκέφτομαι“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.