Το πάλεψαν, αλλά ηττήθηκαν τα αδέλφια Τσιτσιπά

Σε κακό δαίμονα έχουν εξελιχθεί για τους αδελφούς Τσιτσιπα οι Αρέβαλο/Ροζέρ, καθώς ηττήθηκαν ξανά, αυτή τη φορά με 2-1 σετ και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του Roland Garros.

Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς έδειξαν πολύ μαχητικό πρόσωπο, παρότι στο φινάλε λύγισαν από τους πολύ πιο έμπειρους Αρέβαλο/Ροζέρ, οι οποίοι βρίσκονται στο Νο.3 του ταμπλό.

Στο πρώτο σετ τα αδέλφια Τσιτσιπά μπήκαν δυναμικά και είχαν μία πολύ σημαντική ευκαιρία να κάνουν νωρίς break, μόλις στο πρώτο game, όμως δεν την αξιοποίησαν. Οι δύο ομάδες κρατούσαν σταθερά το σερβίς τους μέχρι το 8ο game, όπου οι Αρέβαλο/Ροζέρ κατάφεραν να κάνουν break και να κλείσουν το πρώτο σετ με 6-3.

Η απάντηση από τους Στέφανο και Πέτρο Τσιτσιπά ήρθε με το ίδιο… νόμισμα. Στο δεύτερο σετ οι Έλληνες τενίστες έκαναν break στο 8ο game και κατάφεραν να το κλείσουν με το ίδιο σκορ, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Η πρόκριση κρίθηκε στο tie-break του τρίτου σετ εκεί όπου οι Έλληνες παίκτες κατάφεραν να προηγηθούν με 4-0, για να ακολουθήσει στη συνέχεια ένα μεγάλο σερί από τους κατόχους του τίτλου, οι οποίοι πήραν προβάδισμα με 6-4.

Το καθοριστικό mini-break ήρθε λίγο αργότερα με τους Αρεβάλο και Ρογιέρ, οι οποίοι αύξησαν τη διάφορά σε 9-6 ύστερα από ένα αβίαστο λάθος του Πέτρου, παίρνοντας τις μπάλες στα χέρια τους για να κλείσουν το ματς και έκαναν με το backhand του Στέφανου να καταλήγει στο φιλέ. 

Οι Αρέβαλο/Ροζέρ θα παίξουν στον δεύτερο γύρο του Roland Garros με Μπαριέντος/Γκάλογουεϊ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.