Ζβέρεφ: “Από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο ο Αλκαράθ”

Το εγκώμιο του Κάρλος Αλκαράθ έπλεξε ο Σάσα Ζβέρεφ, με αφορμή την εντυπωσιακή πορεία του Ισπανού στο Roland Garros.

Ο Γερμανός τενίστας μίλησε για τη νίκη επί του Αλκαράθ, αλλά και για τον μεγάλο του στόχο στο γαλλικό Grand Slam.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζβέρεφ:

Είναι ένα χτύπημα που μου αρέσει να κάνω (backhand down the line επιστροφή). Το έχω κάνει πολλές φορές στην καριέρα μου. Έπρεπε να κερδίσω τον αγώνα μόνος μου. Νιώθω ότι είτε θα έχανα κατά πολύ αυτή την επιστροφή είτε θα πετύχαινα winner. Έτσι, πέτυχα έναν winner, για τον οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Ο Κάρλος είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Φαίνεται αδύνατο να τον νικήσεις. Όμως ήξερα ότι έπρεπε να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό από τον πρώτο πόντο. Αν τον άφηνα να ξεφύγει στον αγώνα και να αποκτήσει αυτοπεποίθηση θα ήταν πολύ δύσκολο για μένα να επιστρέψω. Στο τέλος της ημέρας, είμαι χαρούμενος που κέρδισα σε τέσσερα σετ και δεν χρειάστηκε να πάω στο πέμπτο σετ.

Δεν είμαι πια 20 ή 21 ετών. Είμαι 25. Είμαι στο στάδιο που θέλω να κερδίζω, είμαι στο στάδιο που υποτίθεται ότι θα έπρεπε  να κερδίζω, επίσης. Έχουμε ακόμα τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο τον Νόβακ, τον Ράφα και τον Ρότζερ που επιστρέφει. Μετά έχουμε τη νέα γενιά, αλλά νομίζω ότι και η δική μας γενιά είναι πολύ δυνατή. Έχουμε τον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Μεντβέντεφ που είναι πρωταθλητής στο US Open. Αλλά και εγώ κέρδισα μεγάλες διοργανώσεις όπως τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Υπάρχει λόγος για τον οποίο είναι οι καλύτεροι στον κόσμο στα Grand Slam. Ο ένας έχει 21, ο άλλος έχει 20. Είναι κορυφαίοι του παιχνιδιού τα τελευταία 15, 20 χρόνια, και υπάρχει ένας μεγάλος λόγος για αυτό. Ναι, δεν τους έχω κερδίσει στα Slams, αλλά νιώθω ότι ήμουν πολύ κοντά. Νιώθω ότι είχα πολύ δύσκολα και σκληρά ματς απέναντί ​​τους. Αλλά υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο να τους δυσκολεύεις σε ένα ματς και στο να τους κερδίζεις. Ελπίζω να με βοηθήσει αυτή η νίκη σήμερα για τον ημιτελικό της Παρασκευής“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.