Roland Garros: Εποποιία του τένις και επική νίκη Ναδάλ στο «βασίλειό» του!

Σε μια μονομαχία που κράτησε πάνω από τέσσερις ώρες, ο Ναδάλ επιβλήθηκε με 3-1 σετ του Τζόκοβιτς, πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά και οδεύει για το 22ο Grand Slam της καριέρας του!

«Βασιλιάς» Ράφα Ναδάλ στο χώμα!

Ο Ισπανός πργματοποίησε μια φανταστική εμφάνιση στα προημιτελικά του Roland Garros και μετά την εκπληκτική μονομαχία του επί του Νόβακ Τζόκοβιτς, η οποία τον βρήκε νικητή, θα δώσει το παρών σε έναν ακόμη ημιτελικό, με στόχο το 14ο τρόπαιο του εκεί!

Η μεγάλη του νίκη κόντρα στον Σέρβο ήρθε ύστερα από 4 ώρες και 12 λεπτά, με το σκορ να γράφει 3-1 σετ (6-2, 4-6, 6-2, 7-6).

Πλέον είναι το απόλυτο φαβορί και στόχος του φυσικά είναι το 22ο Grand Slam της καριέρας του. Επόμενος αντίπαλος στον δρόμο του προς αυτό, ο Σάσα Ζβέρεφ!

«Ονειρεμένη» εκκίνηση Ναδάλ

Σιγά-σιγά ανέβασε την απόδοσή του και μείωσε σε 3-2, παίρνοντας πίσω το ένα μπρέικ. Εν συνεχεία είχαμε το μεγάλυτερο γκέιμ σε διάρκεια μέχρι εκείνο το σημείο! Μια (σχεδόν) 20λεπτη μάχη, για το ποιος θα επιβληθεί του άλλου!

Ο Νόλε δεν άφηνε με τίποτα τον αντίπαλό του να «κλείσει» το γκέιμ, έχοντας τρίτη, τέταρτη και πέμπτη ευκαιρία για να το κάνει δικό του! Η τελευταία του ήταν και η… φαρμακερή, ισοφαρίζοντας μετά κόπων και βασάνων σε 3-3.

Ακολούθησε η ολική ανατροπή του Σέρβου, ο οποίος με το τέταρτό σερί του προηγήθηκε 4-3. Ο Ναδάλ είχε απάντηση και κράτησε το επόμενο, φέρνοντας τη μονομαχία εκ νέου στα ίσα!

Αλλά…

Το Νο.1 του κόσμου έκανε το 5-4 και μετά έφτασε σε σετ πόιντ στο σερβίς του αντιπάλου του. Ναι μεν χρειάστηκε και δεύτερη ευκαιρία, αλλά κατάφερε να το «σπάσει» ισοφαρίζοντας (με 6-4) σε 1-1, ύστερα από 88 λεπτά προσπάθειας!

Το ρολόι σε εκείνο το σημείο έδειχνε 2 ώρες και 20 λεπτά…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.