Συνεχίζει απτόητος ο Ναδάλ, ισπανικός «εμφύλιος» στους «8»

Ο Ράφαελ Ναδάλ, σε κάτι παραπάνω από μιάμισι ώρα, κατάφερε να επικρατήσει 3-0 του Λάγιοβιτς παίρνοντας την πρόκριση στα προημιτελικά του γαλλικού Όπεν.

Ο Ράφαελ Ναδάλ, σε κάτι παραπάνω από μιάμισι ώρα, κατάφερε να επικρατήσει 3-0 του Λάγιοβιτς παίρνοντας την πρόκριση στα προημιτελικά του γαλλικού Όπεν.

Ο Ισπανός δεν συνάντησε πρόβλημα σε κανένα σημείο του αγώνα με τη διαφορά ποιότητας να είναι εμφανής μεταξύ των δύο παικτών. Ο Ναδάλ, νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης, κατάφερε να επιβάλει απ’ την αρχή το ρυθμό του και με «όπλο» του το δυνατό του σερβίς αλλά και το τρομερό του φόρχαντ στις γωνίες δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Ντούσαν Λάγιοβιτς, νούμερο 83 στον κόσμο αυτή τη στιγμή.

Έτσι, το πρώτο σετ κατέληξε στον «Ράφα» με 6-1 ενώ και το δεύτερο πήγε στον Ισπανό, ο οποίος το κατέκτησε με 6-2. Το τρίτο και τελευταίο σετ είχε τυπικό χαρακτήρα αφού ο Σέρβος είχε πετάξει «λευκή πετσέτα» και έτσι ο Ναδάλ κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τους «8» του τουρνουά. Εκεί θα συναντήσει τον Νταβίντ Φερέρ.

Ο έτερος Ισπανός, νούμερο πέντε της παγκόσμιας κατάταξης κατάφερε να επικρατήσει 3-1 του Ρώσου Άντερσον και πήρε κι αυτός το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο του γαλλικού Όπεν.

Ο Φερέρ κατάφερε να κατακτήσει τα δύο πρώτα σετ με σχετική άνεση (6-3) αλλά στο τρίτο σετ ο Άντερσον ανέβασε στροφές και κατάφερε να το κατακτήσει στο τάι μπρέικ (7-6, 7-5). Στο τέταρτο σετ ο Ρώσος έμεινε από δυνάμεις με τον Φερέρ να εκμεταλλεύεται την κούρασή του και να το παίρνει με 6-1.

Έτσι, στα προημιτελικά θα παρακολουθήσουμε έναν ισπανικό «εμφύλιο» ανάμεσα σε δύο πολύ αθλητικούς τεννίστες με πολλά κοινά στοιχεία στον τρόπο παιχνιδιού τους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.