ΕΠΟΣ Ζβέρεφ, στον τελικό με ανατροπή! (hls)

Κόντρα στον κορυφαίο τενίστα του κόσμου, Νόβακ Τζόκοβιτς και παρότι έχασε εύκολα το πρώτο σετ, ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ με επική ανατροπή πέρασε στον τελικό του Ολυμπιακού τουρνουά τένις του Τόκιο και έγραψε ιστορία.

O 24χρονος Γερμανός τενίστας με μία ανεπανάληπτη εμφάνιση “ισοπέδωσε” τον Τζόκοβιτς, που μέχρι σήμερα έμοιαζε… άχαστος και πέτυχε την απόλυτη έκπληξη, βάζοντας… πλώρη για το χρυσό μετάλλιο στο Τόκιο.

Ο Τζόκοβιτς κέρδισε με μεγάλη άνεση το πρώτο σετ (6-1), προηγήθηκε με 3-2 στο δεύτερο και όλα έδειχναν πως θα είχε εύκολο έργο, μιας και κανείς δεν περίμενε την απίστευτη αντίδραση του Ζβέρεφ. Ο Γερμανός “έσπασε” δις το σερβίς του κορυφαίου τενίστας στον πλανήτη και ισοφάρισε σε 1-1 σετ με 6-3.

Η… αντεπίθεση του 24χρονου συνεχίστηκε και στο τρίτο σετ, όπου με ακόμη δύο brake προηγήθηκε με 4-0 (κέρδισε 8 σερί γκέιμ) και έκανε τον Τζόκοβιτς να φαίνεται ανήμπορος να αντιδράσει. Ο Σέρβος μείωσε σε 4-1, όμως ο… χείμαρρος Ζβέρεφ ήταν ασταμάτητος. Κράτησε το σερβίς του για το 5-1 και ολοκλήρωσε τη μαγική για εκείνον εμφάνιση με νέο brake, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στον τελικό του Ολυμπιακού τουρνουά.

Εκεί θα βρει τον Ρώσο Καρέν Χατσάνοφ και θα έχει την ευκαιρία να κατακτήσει για πρώτη φορά στην καριέρα του το χρυσό μετάλλιο. Όσο για τον Τζόκοβιτς, ο Σέρβος έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει ακόμη μία κορυφή και θα αγωνιστεί για το χάλκινο μετάλλιο απέναντι στον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα. Βέβαια, παραμένει στο κυνήγι του χρυσού μεταλλίου στο μεικτό διπλό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.