Τρόπαιο στο Στρασβούργο για την Κις! (highlights)

Η Μάντισον Κις με καταπληκτική πορεία στο γαλλικό τουρνουά πανηγύρισε τον 8ο τίτλο στην καριέρα της και πρώτο μετά από ένα χρόνο. Εύκολη νίκη απέναντι στην Ντάνιελ Κόλινς με 2-0 σετ (6/1 - 6/2).

Η 29χρονη Αμερικανίδα, Μάντισον Κις, νούμερο 4 στο ταμπλό στην πορεία της για τον 8ο τίτλο στην καριέρα της δεν έχασε ούτε ένα σετ! Νίκησε την 30χρονη και φουλ φορμαρισμένη Ντάνιελ Κόλινς με 2-0 σετ μέσα σε μόλις 1 ώρα και 12 λεπτά!

Με τρία μπρέικ στο 1ο σετ επέβαλε τον ρυθμό της και δεν τον έχασε ποτέ. Κυριάρχησε και έκλεισε το σετ μέσα σε 34 λεπτά. Στον ίδιο ρυθμό και στο 2ο σετ με την Κόλινς να μη βρίσκει απαντήσεις σε κανένα σημείο χάνοντας την ψυχραιμία της σε αρκετές περιπτώσεις. Μέσα σε 39 λεπτά καθάρισε και το 2ο και πανηγύρισε τίτλο στο χώμα μετά από 5 χρόνια.

Πρώτη φορά στην ιστορία του τουρνουά που δύο Αμερικανίδες βρέθηκαν στον τελικό και φυσικά η Κις έγινε η πρώτη που το πανηγύρισε μετά από 25 χρόνια. Η Τζένιφερ Καπριάτι ήταν η τελευταία Αμερικανίδα που κέρδισε το τουρνουά στη Γαλλία. Οι αθλήτριες προετοιμάζονται πλέον για το μεγάλο slam που έρχεται στο Παρίσι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.