Πιστή στο ραντεβού της η Σάκκαρη, κι άλλος προημιτελικός στο Indian Wells!

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια φτάνει στην προημιτελική φάση του Indian Wells, νικώντας με 2-1 στα σετ την Ντιάν Παρί κι έκλεισε ραντεβού για τα ξημερώματα του Παρασκευής με την Έμα Ναβάρο.

Βρέθηκε να χάνει με break στο τρίτο και καθοριστικό σετ, όμως η Μαρία Σάκκαρη έχει αποδείξει πολλάκις πως είναι φτιαγμένη από ατσάλι. Στην πρώτη εβδομάδα συνεργασίας της με τον Ντέιβιντ Γουίτ, η Ελληνίδα τενίστρια θα ξαναπαίξει στα προημιτελικά του Indian Wells, σε ένα τουρνουά που έχει παίξει τελικό το 2022 και ημιτελικό το 2023.

Η Ντιάν Παρί δεν ήταν εύκολο εμπόδιο για την Σάκκαρη η οποία χάρη στο εντυπωσιακό ποσοστό της σε πρώτο και δεύτερο σερβίς (90% και 69% αντίστοιχα) και τους διπλάσιους winners έναντι της Γαλλίδας, έκανε το πρώτο βήμα κατακτώντας το πρώτο σετ με 6-2 σε 42 λεπτά.

Στο δεύτερο σετ η Γαλλίδα, που μετά το τέλος του τουρνουά θα βρεθεί στο νούμερο 53 της παγκόσμιας κατάταξης (δικό της career high), βρήκε καλύτερο ρυθμό στο σερβίς, πραγματοποίησε ένα break που έκανε τη διαφορά με τα αβίαστα λάθη της Σάκκαρη να αυξάνονται και το 1-1 να γίνεται σε 42 λεπτά.

Μάλιστα η Παρί έκανε break στο 5ο game του τρίτου και καθοριστικού σετ, όμως από εκεί και πέρα η Σάκκαρη με φοβερή αντεπίθεση απάντησε με δυο break και με 4 συνεχόμενα game πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά, εκεί όπου τα ξημερώματα της Παρασκευής την περιμένει η Έμα Ναβάρο, η οποία απέκλεισε το νούμερο 2 της παγκόσμιας κατάταξης, Αρίνα Σαμπαλένκα.

Υπενθυμίζεται πως το σκορ μεταξύ Σάκκαρη και Ναβάρο είναι στο 1-1.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.