Σάκκαρη-Σφιόντεκ 0-2: Παράταση στο όνειρο (hls)

Η Μαρία Σάκκαρη πρόβαλλε σθεναρή αντίσταση στο πρώτο σετ, όμως στο δεύτερο κατέρρευσε και ο τελικός στο Indian Wells ολοκληρώθηκε πρόωρα με θρίαμβο της Ίγκα Σφιόντεκ. Παίρνει παράταση το όνειρο της Μαρία για την κατάκτηση ενός Master.

Η Μαρία Σάκκαρη δεν μπόρεσε να βάλει δύσκολα στην εξαιρετική Ίγκα Σφιόντεκ στον τελικό του Indian Wells και κάπως έτσι το όνειρο της κατάκτησης ενός Master παίρνει παράταση!

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πάντως θα βρεθεί αύριο (21/03) στην τρίτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης και το μέλλον της προμηνύεται λαμπρό. Άλλωστε η εβδομάδα της στο Indian Wells ήταν μυθική και μοιάζει σίγουρο ότι θα υπάρξει συνέχεια στο Μαϊάμι την ερχόμενη εβδομάδα.

Το ματς:

Οι δύο τενίστριες μπήκαν νωθρά πίσω από το δικό τους σερβίς στο πρώτο σετ και τα μπρέικ έγιναν ο κανόνας μέχρι το 2-2. Στο πέμπτο γκέιμ του πρώτου σετ η Σφιόντεκ κράτησε το σερβίς της και έφτασε με μπρέικ στο 4-2. Η Μαρία δεν τα παράτησε, έκανε μπρέικ στο μπρέικ με έξοχα χτυπήματα και επιθέσεις, φτάνοντας στο 4-4. Τα δύο επόμενα γκέιμ κατέληξαν στην Πολωνή, η οποία κατέκτησε το πρώτο σετ με 6-4.

Το δεύτερο σετ εξελίχθηκε σε μονόλογο. Μετά το αρχικό 1-1, η Σφιόντεκ επέβαλλε πλήρως τον ρυθμό της, πήρε πέντε σερί γκέιμ και ανάγκασε τη Μαρία Σάκκαρη σε αρκετά αβίαστα λάθη. Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε ο τελικός με την Σάκκαρη να μοιάζει απογοητευμένη από τα μέσα του δεύτερου σετ και έπειτα όμως σε τέτοιες περιπτώσεις δεν χωρούν δάκρυα. Ήταν τόσο σπουδαίο το τελευταίο δεκαήμερο στο Indian Wells που η Μαρία αξίζει μόνο συγχαρητήρια.

Τα σετ: 4-6, 1-6


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.