Κβίτοβα: «Δεν ήξερα αν θα κρατούσα ξανά ρακέτα» (video)

Ιδιαίτερα συγκινημένη εμφανίστηκε η φιναλίστ του Αυστραλιανού Όπεν, Πέτρα Κβίτοβα κατά την τελετή απονομής και στην ομιλία της στο «Rod Laver Arena».

Ιδιαίτερα συγκινημένη εμφανίστηκε η φιναλίστ του Αυστραλιανού Όπεν, Πέτρα Κβίτοβα κατά την τελετή απονομής και στην ομιλία της στο «Rod Laver Arena».

Η Τσέχα τενίστρια δεν μπορούσε να ξεχάσει πως πριν από δύο χρόνια λίγο έλειψε να σταματήσει απόταμα η καριέρα της όταν δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στο αριστερό της χέρι, στο σπίτι της στην Πράγα. Ωστόσο, δεν το έβαλε κάτω και επέστρεψε πέρσι στα κορτ πιο δυνατή από ποτέ, κατακτώντας έξι τίτλους. 

«Είναι τρελό. Δεν πίστευα πως θα μπορούσα να παίξω ξανά σε τελικό γκραν σλαμ», ήταν τα πρώτα της λόγια μετά την ολοκλήρωση του τελικού με την Οσάκα.

Και πρόσθεσε: «Ήταν ένας σπουδαίος τελικός με αντίπαλο την Ναόμι. Συγχαρητήρια για τη νίκη της, όπως και στην ομάδα της. Έπαιξε καλά. Συγχαρητήρια και για το γεγονός πως γίνεται νούμερο 1 στον κόσμο.

Είναι ένα σπουδαίο τουρνουά. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να κρατάω αυτό το υπέροχο τρόπαιο. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τους φίλους μου στην πατρίδα μου. Είμαι σίγουρη πως με υποστήριξαν στη διάρκεια του τελικού. Θέλω να ευχαριστήσω όλους που βοήθησαν στη διοργάνωση του τουρνουά. Είναι πάντα υπέροχο να έρχομαι εδώ και να παίζω μπροστά σας». 

Συνεχίζοντας, γύρισε στο χρόνο πίσω: «Φυσικά ευχαριστώ και την ομάδα μου. Ευχαριστώ για όλα. Αλλά περισσότερο από όλα ευχαριστώ που στάθηκαν δίπλα μου, ακόμη και όταν δεν ξέραμε αν θα ήμουν σε θέση να κρατήσω ξανά τη ρακέτα στο χέρι μου». Εκεί, λύγισε από τη συγκίνηση γνωρίζοντας την αποθέωση από τους θεατές. 

Και με δάκρυα στα μάτια κατέληξε: «Κάθε μέρα με υποστήριζαν και είχαν θετική σκέψη, κάτι που είναι αλήθεια πως χρειαζόμουν. Σίγουρα ήταν κάτι πολύ δύσκολο. Σας ευχαριστώ πολύ. Ελπίζω να είμαι υγιής και να επιστρέψω του χρόνου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.