Τσιτσιπάς: «Είμαι στο πλευρό της Πάουλα»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναφέρθηκε στον τραυματισμό της Πάουλα Μπαδόσα, ο οποίος την ανάγκασε να αποσυρθεί από το Indian Wells.

Ο Έλληνας τενίστας δήλωσε πως προσπαθεί να σταθεί στο πλευρό της συντρόφου του και πως καταλαβαίνει ότι είναι μπερδεμένη, όσο η αποθεραπεία της δεν εξελίσσεται έτσι όπως θα ήθελε. Η Μπαδόσα ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στην πλάτη της.

Αρχικά, ο Τσιτσιπάς δήλωσε: «Φέρνει δυσκολίες ο τραυματισμός όχι μόνο για την Πάουλα, αλλά και για εμένα, που πρέπει να είμαι εκεί να την ωθώ να γίνει καλά και να επιστρέψει στο court. Είναι μία εντός και μία εκτός… Το πιο εκνευριστικό είναι πως έπαιξε κάποια ματς και μετά δεν ένιωσε καλά και πάλι, οπότε είναι δύσκολο και για τους δυο μας. Από την πλευρά μου, προσπαθώ να βρω τα σωστά λόγια να πω. Προφανώς, στην αρχή έχεις μεγάλη πίστη και λες εντάξει, πρέπει να παραμείνεις αφοσιωμένος στη διαδικασία να αποθεραπευτείς και να νιώσεις καλύτερα. Αλλά μετά από ένα διάστημα, δεν έχεις πολλά να πεις, διότι ο άλλος νιώθει μπερδεμένος με αυτό που συμβαίνει στο σώμα του».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Εγώ είμαι εκεί όσο μπορώ και προσπαθώ να την κάνω να νιώσει καλύτερα, από την άποψη ότι τουλάχιστον είμαστε μαζί και προσπαθούμε να βρούμε μαζί τη λύση. Είμαι, πάντως, σίγουρος ότι θα φτάσει στο 100% και θα είναι έτοιμη να παίξει στο φουλ και πάλι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.