Αλκαράθ: «Ο Τζόκοβιτς έδειξε γιατί είναι ο καλύτερος στον κόσμο»

Ύστερα από τον ημιτελικό του ATP Finals ο Κάρλος Αλκαράθ παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Kάρλος Αλκαράθ ηττήθηκε από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στα ημιτελικά του ATP Finals με 2-0 (3-6, 2-6) σετ και ο Ισπανός τενίστας αναφέρθηκε στην ποιότητα του Σέρβου, ο οποίος παραμένει ο καλύτερος στο χώρο. Μάλιστα ο νεαρός τόνισε ότι το επίπεδο του δεν είναι καλό σε παιχνίδια σε κλειστό court.

«Έπαιξε στο ίδιο επίπεδο σε ολόκληρο το ματς. Η ποιότητα των χτυπημάτων του ήταν απίστευτη. Έπαιξε πραγματικά βαθιά. Είναι δύσκολο να αποκτήσεις πλεονέκτημα από αυτό. Για μια ακόμη φορά, έδειξε γιατί είναι ο καλύτερος στον κόσμο», είπε αρχικά και στη συνέχεια:

«Αισθάνομαι ότι δεν είμαι στο επίπεδο του στο κλειστό γήπεδο προφανώς. Έχω παίξει σπουδαίους αγώνες στο Wimbledon, στο Cincinnati, στο Roland Garros. Ένιωσα σε εκείνο το ματς ότι είμαι στο επίπεδο… Προφανώς έχει περισσότερη εμπειρία από εμένα παίζοντας σε αυτά τα τουρνουά, σε αυτά τα γήπεδα», πρόσθεσε και συνέχισε για την ανωτερότητα του Τζόκοβιτς:

«Ο Νόβακ έχει εξαιρετικό παιχνίδι επιστροφών. Απίστευτο. Με πίεσε στα όρια σε κάθε μπάλα, σε κάθε χτύπημα. Έβγαλα κι εγώ κάποιους σπουδαίους πόντους αλλά ήταν ένας καλός και μετά ακολουθούσαν 3-4 λάθη. Κόντρα στο Νόβακ, δεν επιτρέπεται να το κάνεις αυτό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.