Σίνερ: «Μου αρέσει να παίζω υπό πίεση»

Ο Γιανίκ Σίνερ μετρά αντίστροφα για την έναρξη των τελικών του ATP και τη «μάχη» με τον Στέφανο Τσιτσιπά, δηλώνοντας έτοιμος να ανταπεξέλθει υπό πίεση.

Ο Ιταλός τενίστας βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα και σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Corriere della Sera μίλησε για τα ATP Finals, αλλά και για την αναμέτρησή του με τον Νόβακ Τζόκοβιτς με τον οποίον βρίσκεται στον ίδιο όμιλο του τουρνουά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σίνερ:

«Βρίσκεσαι μπροστά σε έναν άνθρωπο που έχει κατακτήσει 24 Slam, τα 3 από αυτά μόνο τη φετινή σεζόν. Όσον αφορά τα αποτελέσματα, είναι ό,τι καλύτερο είχε ποτέ του το άθλημα. Ανυπομονώ να τον συναντήσω στον όμιλο. Οι αγώνες κόντρα στον Νόλε είναι πολύ σημαντικοί για την εξέλιξή μου. Το μότο μου γι’ αυτούς τους αγώνες είναι: κερδίζω ή μαθαίνω.

Ουσιαστικά ο Νόλε θα μου “πει” που βρίσκομαι αγωνιστικά. Από αυτά τα παιχνίδια κόντρα στους κορυφαίους καταλαβαίνεις που βρίσκεσαι. Φέτος στο Wimbledon ένιωσα ότι πλησιάζω περισσότερο παρά το γεγονός ότι έχασα στα 3 set, σε αντίθεση με πέρσι όπου παίξαμε στα 5.

Ανυπομονώ πραγματικά για τους τελικούς. Είναι για τα ματς που προπονούμαι κάθε μέρα, τα ματς που με φορτώνουν με πίεση, γιατί να μου αρέσει πολύ να παίζω υπό πίεση.

Μετά την προπόνηση αναρωτιέμαι: Έκανα αρκετά; Θα μπορούσα να προσπαθήσω περισσότερο; Ακόμα και το βράδυ όταν είμαι εξαντλημένος από την κούραση αμφισβητώ τον εαυτό μου. Από την άλλη όμως δεν είμαι από εκείνους που κουβαλάω πράγματα για μέρες.

Με τον Σέλτον στη Σαγκάη έχασα στις 22:00 και στη 01:00 είχε πτήση για Ευρώπη και είπα ας την πάρουμε! Στο αεροπλάνο έκανα ήδη πλάκα με την υπόλοιπη ομάδα και αρχίσαμε να γελάμε. Θέλω να πω ότι δεν μου αρέσει να ζω με τύψεις».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.