«Λύγισε» τον Μεντβέντεφ ο Τσιτσιπάς και έχει «τελικό» με Ρούμπλεφ (hls)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς «καθάρισε» τον Ντανίλ Μεντβέντεφ στα τρία σετ και είναι μια νίκη μακριά από τα ημιτελικά του ATP Finals!

Ύστερα από ένα καταπληκτικό παιχνίδι, το οποίο κράτησε 2 ώρες και 21 λεπτά, ο 24χρονος τενίστας επικράτησε του περσινού νικητή του US Open με 2-1 σετ ( 6-3, 6(11)-7, 7-6(1)). Επόμενος αντίπαλος ο Αντρέι Ρούμπλεφ, όποιος εκ των δυο βγει νικητής από αυτή την αναμέτρηση θα ακολουθήσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς στην ημιτελικά του Τορίνο!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν εκπληκτικός στο πρώτο σετ, κόντρα στον Ντανίλ Μεντβέντεφ για τη 2η αγωνιστική του ATP Finals στον «κόκκινο» όμιλο του Τορίνο. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας με άπιαστα σερβίς κατάφερε να κερδίσει το πρώτο σετ, όμως στο δεύτερο ο Στέφανος δεν άντεξε στο «θρίλερ» των tie break από τον 26χρονο Ρώσο, ο οποίος έκανε το 1-1. Ο Στεφ τελικά «λύγισε» τον Μεντβέντεφ στα tie break του τρίτου σετ και τώρα ακολουθεί το εμπόδιο του Ρούμπλεφ. Το παιχνίδι μεταξύ τους που θα κρίνει τη θέση στα ημιτελικά θα διεξαχθεί την Παρασκευή (18/11)

Αυτή ήταν η ενδέκατη φορά που ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναμετρήθηκε με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ, ο Ρώσος είναι κυρίαρχος, έχοντας κερδίσει επτά φορές. Ο Στεφ ήθελε να επαναλάβει την πρώτη του νίκη κόντρα στον 26χρονο σε κλειστή-σκληρή επιφάνεια και τελικά τα κατάφερε. Ο Έλληνας τενίστας είχε επικρατήσει και στη διοργάνωση του 2019, την οποία μάλιστα είχε κατακτήσει. Στο άλλο παιχνίδι του «κόκκινου γκρουπ», ο Νόβακ Τζόκοβιτς επικράτησε με 2-0 σετ του Αντρέι Ρούμπλεφ και προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Τα σετ: 6-3, 6(11)-7, 7-6(1).

H βαθμολογία στο «κόκκινο» γκρουπ:

1.Τζόκοβιτς 2-0 (4-0)

2.Ρούμπλεφ 1-1 (2-3)

3.Τσιτσιπάς 1-1 (2-3)

4.Μεντβέντεφ 0-2 (2-4)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.