Κυρίαρχος Τζόκοβιτς, υποκλίθηκε ο Τσιτσιπάς (hls)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς "πάλεψε" όσο μπορούσε στον τελικό του Astana Open, όμως ο Νόβακ Τζόκοβιτς απέδειξε πως βρίσκεται σε άλλο επίπεδο, επικρατώντας 2-0 σετ (6-3, 6-4) του Έλληνα τενίστα.

Ο Σέρβος τενίστας ήταν αψεγάδιαστος στο σερβίς του και δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στον Τσιτσιπά, φτάνοντας δίκαια και άνετα, όπως εξελίχθηκε ο τελικός, στην 90η κούπα της καριέρας του.

Ο «Νόλε», ο οποίος βρίσκεται στο Νο 7 της παγκόσμιας κατάταξης, στο πρώτο σετ κατάφερε να «σπάσει» το σερβίς του Τσιτσιπά (από αύριο Δευτέρα 10/10 θα είναι Νο 5 στον κόσμο) στο όγδοο γκέιμ, να προηγηθεί με 5-3 και να πάρει προβάδισμα με 1-0, μετά από μόλις 32 λεπτά αγώνα.

Στο δεύτερο σετ, ο Έλληνας πρωταθλητής έβγαλε αντίδραση, κατάφερε να «σβήσει» το break που επιχείρησε ο Σέρβος στο τρίτο game και διατήρησε το σερβίς του, προηγούμενος με 2-1. Παρά την προσπάθεια του Τσιτσιπά, ο «Νόλε» έκανε break στο πέμπτο game και απέκτησε πλεονέκτημα με 3-2, που διεύρυνε σε 4-2, διατηρώντας το σερβίς του. Ο Στέφανος μείωσε σε 4-3 και 5-4, όμως με την ποιότητα και την εμπειρία του, ο Τζόκοβιτς έφθασε στην νίκη με 6-4, μετά από 42 λεπτά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.