«Έχω εμπιστοσύνη σε αυτή την ομάδα»

Την πεποίθησή της ότι η ελληνική καλλιτεχνική κολύμβηση θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και στο ομαδικό (πέραν του ντουέτου, που η συμμετοχή των Πλατανιώτη/Παπάζογλου θεωρείται βέβαιη), εξέφρασε για ακόμη μία φορά η Μαρία Θηβαίου. 

Την πεποίθησή της ότι η ελληνική καλλιτεχνική κολύμβηση θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και στο ομαδικό (πέραν του ντουέτου, που η συμμετοχή των Πλατανιώτη/Παπάζογλου θεωρείται βέβαιη), εξέφρασε για ακόμη μία φορά η Μαρία Θηβαίου. 

«Έχω εμπιστοσύνη σε αυτή την ομάδα. Είναι ένα νέο συγκρότημα, αφού αρκετά από τα μέλη του βρίσκονται τα δύο τελευταία χρόνια μαζί. Έχουν όμως αποδείξει ότι μπορούν να πετύχουν σπουδαία πράγματα. Η Ελλάδα συγκαταλέγεται στις καλύτερες δυνάμεις του χώρου σε παγκόσμιο επίπεδο και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι πέρσι, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κορέας, καταλάβαμε την όγδοη θέση στην κατάταξη. Ο ρόλος μας είναι δύσκολος, αλλά είμαι αισιόδοξη. Εάν διατηρήσουμε την θέση που καταλάβαμε πέρσι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, θα προκριθούμε στην Ολυμπιάδα» επισήμανε μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ η υπεύθυνη του αθλήματος στην ομοσπονδία.
 
Οι αθλήτριες της εθνικής ομάδας επέστρεψαν την περασμένη εβδομάδα στο νερό, μετά από δύο και πλέον μήνες, όμως η Θηβαίου εκτιμά ότι ο χρόνος αυτός δεν πήγε χαμένος: «Κάναμε δύο προπονήσεις την ημέρα διαδικτυακά. Είχαμε την ευκαιρία να βελτιώσουμε αρκετά πράγματα και να μπούμε σε λεπτομέρειες αναφορικά με την ατομική προπόνηση των αθλητριών. Επίσης κάναμε τηλεδιασκέψεις με άλλες εθνικές ομάδες και ωφεληθήκαμε αρκετά. Η σκληρή δουλειά είναι το κύριο χαρακτηριστικό της επιτυχίας ενός πρωταθλητή. Κατά την προσωπική μου άποψη το ταλέντο παίζει κατά 30% ρόλο στην επιτυχημένη καριέρα του και το 70% οφείλεται στη δουλειά».
 
Η Θηβαίου ανέφερε ακόμη ότι ο διεθνής αγώνας “Hellas Beetles Cup”, ο οποίος φέτος ματαιώθηκε, θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα τον Ιανουάριο του 2021, προκειμένου να λειτουργήσει ως ένα δυνατό τεστ για την ελληνική ομάδα, ενόψει του προ-ολυμπιακού μίτινγκ στο Τόκιο. «Θα είναι μεγάλο το όφελος για την Εθνική μας, αλλά και για άλλα συγκροτήματα που θα λάβουν μέρος στην διοργάνωση, προκειμένου να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα ενόψει των μεγάλων υποχρεώσεων του 2021» επισήμανε σχετικά.

 Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.