Καλλιτεχνική κολύμβηση: Ταξιδεύει για Τόκιο η Πλατανιώτη

Την ύστατη προσπάθεια, προκειμένου να επιτραπεί στην Ευαγγελία Πλατανιώτη η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες, καταβάλλει η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Η πρωταθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό πριν από μερικές ημέρες και δεν ταξίδεψε στο Τόκιο μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής.

Ωστόσο η περιπέτεια της με τον ιό τελείωσε, είχε δύο αρνητικά PCR τεστ και ήδη ταξιδεύει για την Ιαπωνική πρωτεύουσα. Προκειμένου πάντως να αγωνιστεί, θα πρέπει να της δώσουν το «πράσινο φως» οι διοργανωτές, με βάση το αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο που εφαρμόζουν.

Η ενημέρωση της ΕΟΕ αναφέρει: «Για το Τόκιο ταξιδεύει η πρωταθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης Ευαγγελία Πλατανιώτη μετά τα αρνητικά τεστ για τον κορονοϊό που έκανε στην Αθήνα. Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να αγωνιστεί».

Σημειώνεται ότι οι αγώνες της καλλιτεχνικής κολύμβησης στο Τόκιο αρχίζουν αύριο το μεσημέρι (2/8, 13:30 ώρα Ελλάδος), με τον προκριματικό του ντουέτου, όπου η Πλατανιώτη επρόκειτο να αγωνιστεί μαζί με την Εβελίνα Παπάζογλου. Αν τελικά δεν της επιτραπεί η συμμετοχή, η Ελλάδα δεν θα εκπροσωπηθεί στο συγκεκριμένο αγώνισμα, αφού δεν υπάρχει αναπληρωματική. Αντίθετα, το ομαδικό θα μετάσχει κανονικά, ακόμη και χωρίς την Πλατανιώτη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.