Γιουγκ – Ολυμπιακός 5-15: Πέρασε εύκολα από την Κροατία και «αγκάλιασε» την πρόκριση! (highlights)

Ο Ολυμπιακός νίκησε με τρομερή εμφάνιση για δεύτερη φορά τη Γιουγκ στον όμιλο του LEN Champions League και έκανε μεγάλο βήμα πρόκρισης στην οκτάδα.

Οι «ερυθρόλευκοι» παραμένουν στη δεύτερη προνομιούχο θέση πίσω από την Προ Ρέκο και αύξησαν την απόσταση από την ομάδα του Ντουμπρόβνικ στους 4 βαθμούς, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της α’ φάσης ομίλων.

Η ομάδα του Χρβόγιε Κόλιανιν, έκανε επιβλητική εμφάνιση σε άμυνα και επίθεση, δείχνοντας από νωρίς τα «δόντια» της και μετατρέποντας το ματς σε περίπατο στο τέλος.

Οι Κροάτες μπορεί να προηγήθηκαν με 1-0, όμως ο Ολυμπιακός σημείωσε τρία γκολ στη συνέχεια, πριν οι γηπεδούχοι μειώσουν 3-2 στο τέλος του πρώτου οκτάλεπτου.

Οι Πειραιώτες αμύνονταν εκπληκτικά με παίκτη λιγότερο, ενώ παράλληλα ήταν αποτελεσματικοί στον παραπάνω, με αποτέλεσμα να προηγηθούν 5-2 στο β’ οκτάλεπτο, ενώ ο Μπίγιατς σε νεκρό χρόνο απέκρουσε πέναλτι, κρατώντας το προβάδισμα και κάμπτοντας την ψυχολογία των γηπεδούχων.

Άλλα δύο «ερυθρόλευκα» γκολ, ανέβασαν το προβάδισμα στο 7-2, με την άμυνα να εξακολουθεί να «μασάει σίδερα». Οι Κροάτες, έπρεπε να φτάσει στη μέση το τρίτο οκτάλεπτο για να επιστρέψουν στα γκολ, μειώνοντας σε 7-4. Δύο συνεχόμενα εύστοχα πέναλτι, έφεραν όμως και πάλι το προβάδισμα στο +5 (9-4).

H Γιουγκ μείωσε στο ξεκίνημα του τελευταίου οκτάλεπτου, αλλά ήρθε η τελική «ερυθρόλευκη» απάντηση με έξι συνεχόμενα γκολ, αυξάνοντας ακόμα περισσότερο τη διαφορά και μετατρέποντας το υπόλοιπο του ματς σε τυπική διαδικασία.

Για τους Κροάτες πέτυχαν από ένα γκολ οι Λάζιτς, Γιόκοβιτς, Βουκόγεβιτς, Κρζιτς και Μπούριτς.

Για τον Ολυμπιακό τέσσερα γκολ σημείωσε ο Γενηδουνιάς, τρία ο Φουντούλης, δύο ο Βάμος και απο ένα οι Λόντσαρ, Μπούσλιε, Αλαφραγκής, Νικολαΐδης, Δερβίσης και Παπαναστασίου.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 2-5, 4-9, 5-15.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.