Ολυμπιακός: Θέλει μόνο τη νίκη με τη Γιαντράν

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί την Γιαντράν και θέλει τη νίκη στην αναμέτρηση της δωδέκατης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League (19:30).

Οι Πειραιώτες βρίσκονται στην τρίτη θέση με 25 βαθμούς και προσπαθούν να «πιάσουν» στη βαθμολογία την Προ Ρέκο, η οποία βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 27 βαθμούς. Στο πλευρό των «ερυθρόλευκων» βρίσκεται και ο ΝΟ Βουλιαγμένης, ο οποίος θέλει θετικό αποτέλεσμα του Ολυμπιακού, στην προσπάθεια που κάνει για την πρόκριση στο Final 8.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ιγκόρ Μιλάνοβιτς, δήλωσε: «Η ομάδα μου προετοιμάζεται σωστά, παίξαμε καλά στο προηγούμενο ματς με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Είχαμε ρυθμό, είχαμε δημιουργικότητα, γυρίζαμε την μπάλα γρήγορα, σωστά. Είδαμε το ματς σαν προετοιμασία για αυτό με τη Γιαντράν. Παίζουμε στον Πειραιά, θέλουμε τη νίκη. Θέλουμε σε κάθε ματς να γινόμαστε καλύτεροι, πιο σίγουροι, πιο δυνατοί. Ελπίζω ότι θα κερδίσουμε».

Από την πλευρά του, ο Μάρκο Μπίγιατς τόνισε: «Θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, ποιοτικό παιχνίδι. Η Γιαντράν απέδειξε το περασμένο Σάββατο, ότι βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα, κέρδισε τη Γιουγκ στον πρώτο τελικό στην Κροατία. Σίγουρα, βρίσκονται στα καλά τους, είναι σε καλή κατάσταση, θα είναι ένας σκληρός αντίπαλος, όμως εμείς πρέπει να κοιτάξουμε το δικό μας παιχνίδι. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς μπροστά στον κόσμο μας, παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να κερδίσουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.