Φινάλε στην Τιφλίδα για τον Ολυμπιακό

Άδοξα και πρόωρα ολοκληρώνεται η φετινή παρουσία του Ολυμπιακού στο Champions League υδατοσφαίρισης, με τους «ερυθρόλευκους» να δίνουν την Τετάρτη (11/5, 18:00) τον τελευταίο αγώνα τους στη φετινή διοργάνωση, αντιμετωπίζοντας στη Γεωργία τη Ντιναμό Τιφλίδας.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας, που ενισχύθηκαν το περασμένο καλοκαίρι με στόχο την επιστροφή στην κορυφή της Ευρώπης, θα απουσιάσουν από το final-8 του Βελιγραδίου, καθώς τα αποτελέσματα της προηγούμενης (13ης) αγωνιστικής τους άφησαν οριστικά εκτός τελικής φάσης, για πρώτη φορά από το 2015. Χωρίς βαθμολογικό κίνητρο και με το μυαλό στα πλέι-οφ της Α1, η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου θα προσπαθήσει να κλείσει νικηφόρα τις υποχρεώσεις της απέναντι στην πιο αδύναμη ομάδα της διοργάνωσης, που πάντως προέρχεται από την παρθενική νίκη της επί της Γιάντραν Σπλιτ. Τον αγώνα θα διευθύνουν ο Σέρβος Βόγιν Πουτνίκοβιτς και ο Ιταλός Ντανιέλε Μπιάνκο.

Οι οκτώ ομάδες που θα μετάσχουν στην τελική φάση είναι ήδη γνωστές και αυτό που απομένει την τελευταία αγωνιστική είναι να οριστικοποιηθούν τα ζευγάρια των προημιτελικών. Στον Β΄ όμιλο δεν μπορεί να αλλάξει κάτι στην τελική κατάταξη και κατά σειρά οι ομάδες που προκρίνονται είναι η Προ Ρέκο, η Μαρσέιγ, η Γιουγκ Ντουμπρόβνικ και το Ανόβερο, το οποίο θα αντιμετωπίσει την Μπρέσια, βέβαιη νικήτρια του Α΄ ομίλου. Από κει κι έπειτα, Φερεντσβάρος, Νόβι Μπέογκραντ και Μπαρτσελονέτα ερίζουν για τις θέσεις 2-4 του Α΄ ομίλου, με βασικό μέλημα να αποφύγουν την τέταρτη θέση, που «στέλνει» πάνω στην κάτοχο του τίτλου Προ Ρέκο.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 13 αγώνες)

Μπρέσια 30

Φερεντσβάρος 25

Νόβι Μπέογκραντ 24

Μπαρτσελονέτα 24

Ολυμπιακός 20

Ραντνίτσκι 13

Γιάντραν Σπλιτ 9

Ντιναμό Τιφλίδας 3


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.