Η Αρβανιτοπούλου-Γαρελίδη, υποψήφια με τον Γιαννιώτη

Πρόκειται για το... γούρι της Εθνικής ομάδας πόλο των γυναικών. Ήταν και είναι πάντα εκεί, στα εύκολα και στα δύσκολα, στις χαρές και στις λύπες, ότι ακριβώς χρειάζεται η ΚΟΕ.

Πρόκειται για το… γούρι της Εθνικής ομάδας πόλο των γυναικών. Ήταν και είναι πάντα εκεί, στα εύκολα και στα δύσκολα, στις χαρές και στις λύπες, ότι ακριβώς χρειάζεται η ΚΟΕ.

Η Βασιλική Αρβανιτοπούλου-Γαρελίδη με ποστάρισμά της στο Facebook έκανε γνωστούς τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να είναι υποψήφια με τον Σπύρο Γιαννιώτη για τις εκλογές της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας. 

Μία γυναίκα δραστήρια με παρουσία δίπλα στα κορίτσια και στο προπονητικό τιμ της Εθνικής ομάδας πόλο των γυναικών, αντιπρόεδρος στον Τρίτωνα Αμαρουσίου, αποτελεί εγγύηση πως θα δουλέψει όπως πάντα με πάθος και μεθοδικότητα για το καλύτερο δυνατό, όχι μόνο του πόλο, αλλά της ομοσπονδίας γενικά. 

Το ποστ της στο Facebook αναφέρει: 

“Πάντα πίστευα πως ο αθλητισμός είναι το “ΕΥ” της ζωής μας. Όλα αυτά τα χρόνια που έζησα από κοντά προσπάθειες, επιτυχίες, “αποτυχίες”, που ένιωσα στο ρίγος του Εθνικού μας ύμνου, που γέμισαν τα μάτια μου με το γαλανόλευκο της σημαίας μας να ανεβαίνει στον ιστό στην Ελλάδα και αλλού, που άκουσα τον Σπύρο Γιαννιώτη να λέει “τερμάτισα δεύτερος, το γνώριζα, ήταν μία χεριά” μετουσιώθηκε σε κάτι υπαρκτό. Γι’ αυτό και είμαι υποψήφια στις εκλογές της ΚΟΕ με πρόεδρο τον Σπύρο Γιαννιώτη, τον ορισμό του “ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.