Και Τζιόλης και στήριξη στον Γιοβάνοβιτς

Ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ είναι και επίσημα ο Αλέξανδρος Τζιόλης. Ο Ελληνας αμυντικός μέσος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από τη γαλλική Μονακό

Και Τζιόλης και στήριξη στον Γιοβάνοβιτς

Ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ είναι και επίσημα ο Αλέξανδρος Τζιόλης. Ο Ελληνας αμυντικός μέσος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από τη γαλλική Μονακό, και αποτελεί το ένατο και τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα του ΑΠΟΕΛ.

Με μια λιτή ανακοίνωση το ΑΠΟΕΛ γνωστοποίησε τη συμφωνία: «Η Εταιρεία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με το διεθνή ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Τζιόλη με υποσχετική μεταγραφή ενός έτους».

Ο 27χρονος (13/02/1985) Τζιόλης έγινε γνωστός από την θητεία του στον Παναθηναϊκό την τετραετία 2005-2009. Στην συνέχεια τέθηκε εκτός πλάνων και στα μέσα του 2009 παραχωρήθηκε δανεικός στη Βέρντερ Βρέμης. Ακολούθως έπαιξε σε Σιένα, Ρασιγκ Σανταντέρ για να καταλήξει στην Μονακό.

Απόλυτη στήριξη στον Γιοβάνοβιτς

Εγινε το αναμενόμενο, καθώς η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ αποφάσισε ότι εμπιστεύεται και στηρίζει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία, παρά την πρόθεση παραίτησης που εξέφρασε στην διάσκεψη Τύπου μετά τον αποκλεισμό από την Νέφτσι Μπακού. Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ εξέφρασε παράλληλα την στήριξη της και για τους ποδσφαιριστές της ομάδας.

Η επίσημη ενημέρωση: «Ολοκληρώθηκε η έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας. Η διοίκηση στηρίζει πλήρως και απόλυτα τον προπονητή μας Ivan Jovanovic, το τεχνικό του επιτελείο καθώς και τους ποδοσφαιριστές. Την ερχόμενη βδομάδα ο πρόεδρος Φοίβος Ερωτοκρίτου θα δώσει εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη τύπου».


Open a popup window


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.