Μπάγερν Μ.- Ολυμπιακός U19 1-3: Στα ημιτελικά οι απίθανοι «ερυθρόλευκοι»! (highlights)

Οι φοβεροί πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού πραγματοποίησαν τρομερή εμφάνιση απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου και πήραν την πρόκριση στους «4» του UEFA Youth League επικρατώντας 3-1!

Στο Μόναχο ταξίδεψε ο Ολυμπιακός για την αναμέτρηση κόντρα στην Μπάγερν, στη φάση των «8» του Uefa Youth league.

Ένα εντυπωσιακό οκτάλεπτο ήταν αρκετό για τους «ερυθρόλευκους» να πάρουν προβάδισμα τριών τερμάτων στην αναμέτρηση, που εκτός από ένα χαμένο τετ α τετ του Κούσι Ασάρε στο 15΄ δεν απείλησαν την εστία του Σίνα έκτοτε. Τα γκολ των Πειραιωτών πέτυχαν στο 32΄ ο Μουζακίτης, στο 37΄ ο Παπακανέλλος με εντυπωσιακή ενέργεια και στο 40΄ ο Κωστούλας με ωραίο σουτ εκτός περιοχής. Στα αξιοσημείωτα του πρώτου ημιχρόνου και η αποβολή του Κόουτς του Ολυμπιακού με απευθείας κόκκινη κάρτα σε μια σύρραξη που κανείς δεν κατάλαβε τον λόγο που συνέβη.

Στην επανάληψη, οι Βαυαροί ανέβασαν τον ρυθμό τους και η καταιγιστική τους πίεση, απέδωσε καρπούς. Στο 63‘ ο Ράμσακ πήρε το ριμπάουντ από την απόκρουση του Σίνα στο σουτ του Ζβόναρεκ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Δύο λεπτά αργότερα ο Ζβόναρεκ επιχείρησε εκ νέου να σκοράρει, ωστόσο η προσπάθεια του σταμάτησε στο δοκάρι.

Οι «ερυθρόλευκοι» αντέξανε στην πίεση στα εναπομείναντα λεπτά και πήραν το εισιτήριο για τους «4» του θεσμού όπου θα αντιμετωπίσουν τον νικητή της αναμέτρησης Ναντ- Κοπεγχάγη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπάγερν Μονάχου (Μάρικ): Σμιτ, Σόλζε, Μανούμπα, Σκολ, Χένινγκ, Ζβόναρεκ, Φερνάντες, Γιένσεν (46′ Νκιλί), Αζνού (46′ Λίτσινα), Ράμσακ, Κούσι-Ασάρε.

Ολυμπιακός (Συλαϊδόπουλος): Σίνα, Πρεκατές, Τανούλης, Κ. Κωστούλας, Αλαφάκης (90′ Χρήστου), Μουζακίτης, Μπάκουλας, Κουτσογούλας, Πνευμονίδης (67′ Λιατσικούρας), Παπακανέλλος (78′ Ντάμα), Χ. Κωστούλας (90′ Γατόπουλος).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.