Ολυμπιακός U19-Ιντερ U19 0-0 (πεν. 6-5): Ιστορική ημέρα, οι «ερυθρόλευκοι» στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης!

Η εφηβική ομάδα του Ολυμπιακού προκρίθηκε στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης! Οι «ερυθρόλευκοι» έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 72ο λεπτό αλλά στα πέναλτι κατόρθωσαν να επικρατήσουν με 6-5 και να τσεκάρουν εισιτήριο για την Φάση των 16.

Ο Ολυμπιακός του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου κατάφερε να αφήσει εκτός την Ίντερ του Κίβου καθώς κράτησε το 0-0 στην κανονική διάρκεια παρότι έπαιζε με δέκα παίκτες από το 72′ και στα πέναλτι πήρε την πρόκριση με 6-5. Η κλήρωση για τη φάση των «16»στο UEFA Youth League είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή (09/02).

Το ματς

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά ισορροπημένο από τις δύο ομάδες, χωρίς πολλές ευκαιρίες μέχρι το πρώτο 20λεπτο του ματς. Η Ίντερ ανέβασε την πίεση της, βρέθηκε αρκετές φορές κοντά στην περιοχή αλλά χωρίς εν τελεί να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, με το πρώτο μέρος να λήγει χωρίς πολλές σημαντικές στιγμές.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός ήταν αισθητά καλύτερος, πάλεψε να βρει το γκολ της νίκης και είχε μεγάλη ευκαιρία στο 65′ όταν ο Κουτσογούλας πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, βρέθηκε σε θέση βολής αλλά ο Ραϊμόντι απέκρουσε.

Στο 70′ οι Πειραιώτες είχαν νέα διπλή ευκαιρία για το γκολ, όταν ο Πνευμονίδης βρέθηκε στην περιοχή, έκανε το πλασέ αλλά ο αντίπαλος πορτιέρε ήταν ξανά σε σωστή θέση. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, ο Παπακανέλλος βγήκε τετ-α-τετ αλλά και πάλι ο Ραϊμόντι δήλωσε παρών!

Πάνω που ο Ολυμπιακός είχε αρχίσει να πιέζει, ήρθε η αποβολή του Παπακαννέλου, σε μία -το λιγότερο- αμφιλεγόμενη απόφαση για δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας τους Πειραιώτες με δέκα παίκτες.

Η Ίντερ είχε μεγάλη ευκαιρία στο 75′ με τον Κόσι αλλά η… οβίδα του σταμάτησε στον εντυπωσιακό Σίνα. Τελικά τη μεγαλύτερη φάση πριν το τέλος του αγώνα την είχε ο Λιατσικούρας, του οποίου το πλασέ μετά την πάσα του Κωστούλα, κατέληξε λίγο δίπλα από το δοκάρι.

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε τελικά δίκαια μία μεγάλη πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι με το τελικό 6-5 καο πέρασε στους «16» του Youth League.

Αναλυτικά η διαδικασία των πέναλτι:

Ολυμπιακός: Μουζακίτης 1-0
Ίντερ: Στάνκοβιτς 1-1
Ολυμπιακός: Μπάκουλας 2-1
Ίντερ: Ντι Μάτζιο 2-2
Ολυμπιακός: Μ. Κωστούλας 3-2
Ίντερ: Οβούσου 3-3
Ολυμπιακός: Λιατσικούρας 4-3
Ίντερ: Στάντε 4-4
Ολυμπιακός: Τανούλης 5-4
Ίντερ: Σαρ 5-5
Ολυμπιακός: Κ. Κωστούλας 6-5
‘Ίντερ: Κόσι ΑΟΥΤ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.