Λουίς Ενρίκε: «Είμαστε το φαβορί»

Ο Λουίς Ενρίκε υπογράμμισε πως αποδέχεται τον όρο «φαβορί» για την ομάδα του, εν όψει του τελικού με τη Σεβίλλη την Τρίτη.

Ο Λουίς Ενρίκε υπογράμμισε πως αποδέχεται τον όρο «φαβορί» για την ομάδα του, εν όψει του τελικού με τη Σεβίλλη την Τρίτη. Ο τεχνικός των Καταλανών τόνισε πως η ομάδα του θέλει τη νίκη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Ανδαλουσιανούς και τη δουλειά, που έχει γίνει σε αυτούς τα τελευταία χρόνια.

Χαρακτηριστικά, ο προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης τόνισε: «Θα ήθελα να υπολογίζω σ’ όλους τους ποδοσφαιριστές. Μιλήσαμε αρκετά για τον Πέδρο. Θα έχουμε τη λύση σύντομα. Δεν με πειράζει να είμαστε φαβορί. Έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε σωστά, για να φθάσουμε στη νίκη. Η Σεβίλλη είναι ένα κλαμπ που αγοράζει και πουλά ποδοσφαιριστές. Οπότε είναι πιο δύσκολο για τον προπονητή της».

Στη συνέχεια, ο Ισπανός τεχνικός συμπλήρωσε: «Νομίζω ότι σε γενικές γραμμές θα είναι όπως πέρυσι. Για τον Νεϊμάρ έχω να πω ότι υπάρχουν απουσίες και για τις δύο ομάδες. Θέλω να επικεντρωθώ στο τι μπορούμε να κάνουμε, με αυτούς του παίκτες που έχουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.