Δολοφονική επίθεση

Αποστολή: Κωστής Μπότσαρης
Με πέτρες υποδέχτηκαν οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ πούλμαν το οποίο μετέφερε φιλάθλους του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση των δυο ομάδων στο Europa League. Διπλή συγνώμη

Συγκεκριμένα, περίπου μια ώρα μετά την άφιξη (13:30) του τσάρτερ που μετέφερε τους οπαδούς της ομάδας και τους δημοσιογράφους από την Ελλάδα, που ταξίδεψαν στο Ζάγκρεμπ για να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση, πενήντα οπαδοί της κροατικής ομάδας επιτέθηκαν σε ένα από τα δυο πούλμαν. Τα λεωφορεία που μετέφεραν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ προς το Ζάγκρεμπ συνοδεύονταν από περιπολικά.

Όταν ξεκίνησαν οι οπαδοί της Ντιναμό τη ρίψη πετρών και διάφορων άλλων αντικειμένων προς την πλευρά του ενός από τα δυο πούλμαν, το ένα περιπολικό έκλεισε τον δρόμο στον οδηγό του λεωφορείου με αποτέλεσμα να το ακινητοποιήσει. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κλιμακωθεί η επίθεση από την πλευρά των 50 άνανδρων οπαδών της κροατικής ομάδας, την ίδια στιγμή που μόνο ένας αστυνομικός προσπαθούσε να τους πείσει να αποχωρήσουν από το σημείο. Από την επίθεση έσπασαν τα τζάμι και τραυματίστηκε μια γυναίκα. Οι Κροάτες έριξαν μέσα στο πούλμαν δυο καπνογόνα, με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να επιστρέφουν τον έναν από αυτούς.

Στα αγωνιστικά, περίπου 20 χιλιάδες εισιτήρια έχουν πωληθεί μέχρι στιγμής για τον αγώνα της Τετάρτης, ενώ από το ματς θα απέχουν οι οργανωμένοι οπαδοί της Ντιναμό, λόγω της κόντρας που έχουν με τη διοίκηση της ομάδας. Ο αγωνιστικός χώρος του “Μάξιμιρ” είναι σε κακή κατάσταση και τις τελευταίες ημέρες οι άνθρωποι του σταδίου προσπαθούν να βελτιώσουν τον χλοοτάπητα. Για αυτό τον λόγο, δε θα προπονηθεί η Ντιναμό στο συγκεκριμένο γήπεδο την Τρίτη. Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί κανονικά στον αγωνιστικό χώρο του “Μάξιμιρ”, όπου την Τετάρτη στην ώρα του αγώνα το θερμόμετρο αναμένεται να δείχνει -10 βαθμούς Κελσίου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.