Να θυμηθεί πως είναι… Panathinaikos

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει απόψε (22:05, novasports.gr) την Μάριμπορ στη Σλοβενία και αναμένεται να παρουσιαστεί με το... ευρωπαϊκό του κουστούμι.

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει απόψε (22:05, novasports.gr) την Μάριμπορ στη Σλοβενία και αναμένεται να παρουσιαστεί με το… ευρωπαϊκό του κουστούμι. Οι πράσινοι καλούνται να αφήσουν πίσω τους την εμφάνιση που έκαναν στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και την ήττα στην Κομοτηνή και να αφοσιωθούν στις αναμετρήσεις για το Europa League, προκειμένουν να αποδείξουν πως παραμένουν μεγάλη δύναμη στην Ευρώπη.

Αλλωστε και οι δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της Μάριμπορ, Ζλάτκο Ζάχοβιτς, αυτό αναφέρουν, καθώς χρίζουν την ομάδα του Φερέιρα ως φαβορί για την κατάκτηση της πρόκρισης από τον όμιλο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δείχνει πως ουσιαστικά έχει καταλήξει στα πλάνα του για την αναμέτρηση, αν και δύο θέσεις στην ενδεκάδα παίζονται. Μία στο χώρο της μεσαίας γραμμής και μία στην επίθεση, καθώς υπάρχουν αρκετοί υποψήφιοι.

Ο Καρνέζης θα είναι κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα οι Βύντρα, Σπυρόπουλος στα άκρα και στο κέντρο της Βελάσκες και Μπουμσόνγκ. Στο κέντρο σίγουροι είναι οι Βιτόλο, Κουίνσι, Κατσουράνης, Σισόκο και μία θέση παίζεται μεταξύ των Μαρίνου, Ζέκα.

Το ίδιο και στην επίθεση με τους Φορναρόλι, Χριστοδουλόπουλο να μονομαχούν για την θέση του προωθημένου, ειδικά από την στιγμή που ο Φερέιρα δεν δείχνει πως θα εμπιστευτεί τον Τοτσέ και έχει ήδη αφήσει εκτός τον Πετρόπουλο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.