Χωρίς τρεις η προπόνηση…

Χωρίς τον Νίκο Λυμπερόπουλο και τον Φαμπιάν Βάργκας πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της ΑΕΚ τη Δευτέρα, ενώ ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Χοσέ Κάρλος.

Χωρίς τον Νίκο Λυμπερόπουλο και τον Φαμπιάν  Βάργκας πραγματοποιήθηκε η  προπόνηση της ΑΕΚ τη Δευτέρα. Ο μεσσήνιος άσος θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο στο Ιατρικό Κέντρο, ενώ ο Κολομβιανός δεν γυμνάστηκε λόγω γριπώδους ίωσης.

Ο Χοσέ Κάρλος έχει υποστεί μια κάκωση στο δεξί γόνατο και έκανε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή και η συμμετοχή του στο παιχνίδι με την Αντερλεχτ την Πέμπτη θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες. Η Ενωση δεν έχει ελπίδες πρόκρισης, γι αυτό και ίσως ο Νίκος Κωστένογλου προτιμήσει να τον αφήσει εκτός για να μη ρισκάρει. Ο Παντελής Καφές ακολούθησε πρόγραμμα φυσιοθεραπείας, ενώ ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν συνέχισε τις ασκήσεις ενδυνάμωσης.

Ο Νίκος Καράμπελας, ο οποίος συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με την Δόξα Δράμας την 15η αγωνιστική.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.