Μαρτίνς: “Δεν δείξαμε την ποιότητα μας”

Ο Ολυμπιακός είχε τις πιο δυνατές ευκαιρίες για να σκοράρει και να κατακτήσει τη νίκης, όπως τόνισε ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος επανέλαβε πως δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια.

Ο Ολυμπιακός είχε τις πιο δυνατές ευκαιρίες για να σκοράρει και να κατακτήσει τη νίκης, όπως τόνισε ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος επανέλαβε πως δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου:

Οταν δεν μπορείς να νικήσεις πρέπει να μην το χάσεις; Αν και με παίκτη λιγότερο είχε ευκαιρίες και κράτησε το μηδέν. 

Γνωρίζαμε πως θα παίξουμε απέναντι σε έναν επικίνδυνο αντίπαλο που ακολουθεί το πλάνο της κατά γράμμα και μπορεί να εφαρμόσει με επιτυχία ανεξαρτήτως συνθηκών. 
Είχε τον έλεγχο, κυκλοφορούσε την μπάλα πολύ καλά. Εμείς ήμασταν τις πιο κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρουν. Αν και είχαν την κυκλοφορία, δεν μας απείλησαν ιδιαίτερα. Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Εμείς δεν δείξαμε την ποιότητα μας. Η Μπέτις πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού, γιατί έχει την ποιότητα να το κάνει, αλλά εμείς θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κάποιο γκολ. 

Τι σημαίνει για την οικονομία του ομίλου η ισοπαλία και το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα;

Ποτέ δεν είπα ότι κάποιο παιχνίδι είναι εύκολο. Το ποδόσφαιρο γι αυτό είναι ελκυστικό, επειδή οι αδύναμοι μπορούν να νικήσουν τους ισχυρούς. Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Ολα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα και δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι. Πραγματικά η ποιότητα μας, αν θέλουμε να προχωρήσουμε, θα πρέπει να είναι ανώτερη. Εχουμε παίκτες με μικρή εμπειρία ευρωπαϊκά, αλλά αν πρέπει να περάσουμε θα πρέπει να δείξουμε την ποιότητα μας. Μπορούν να υπάρχουν εκπλήξεις στο ποδόσφαιρο, γι αυτό πρέπει να είσαι προσεκτικός και προετοιμασμένος σε κάθε παιχνίδι. 

Τι έφταιξε και δεν παρουσίασε ο Ολυμπιακός το πρόσωπο που ήθελε; 

Η πραγματικότητα είναι διαφορετική από παιχνίδι σε παιχνίδι. Δεν καταφέραμε να διαβάσουμε κάποιες καταστάσεις μέσα στο παιχνίδι. Αν παίζεις σε μία ομάδα που μπορεί να σε κλείσει και να κυκλοφορήσει την μπάλα. Επρεπε να αλλάξουμε γρήγορα τον Μπουχαλάη γιατί είχε κάρτα και έπρεπε να τον προστατεύσουμε. Αν παίζεις απέναντι σε έναν αντίπαλο που μπορεί να σε διαβάσει, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα σου, αυτά μπορούν να φανούν περισσότερο. 

Αν μπορεί να δούμε τον Φορτούνη σε θέση αμυντικού μέσου και στο μέλλον, επειδή αγωνίστηκε καλά σε αυτή τη θέση μετά την αποβολή του Τσιμίκα;

Είναι πιθανό, αν το απαιτήσει ένας αγώνας ή αν δημιουργηθούν τις ανάγκες. Δεν θέλουμε να αλλάξουμε τη φιλοσοφία μας ή να κάνουμε πολλές αλλαγές στα συστήματα μας. 
Θέλουμε να παίζουμε με την ίδια φιλοσοφία, να μην την αλλάζουμε. Αν το απαιτήσουν κάποιες συνθήκες μπορεί να συμβεί όπως σήμερα. Μπορεί να απέδωσε καλά,  αλλά δεν θέλουμε να διαφοροποιηθεί αρκετά η φιλοσοφία μας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.