Γουλβς – Ολυμπιακός 1-0: Κρύο αντίο στην Ευρώπη! (vids)

Ο Ολυμπιακός αποχαιρέτησε το Europa League, παρά το "σφυροκόπημα" στη Γουλβς, που επικράτησε 1-0.

Ο Ολυμπιακός αποχαιρέτησε το Europa League στη φάση των “16” του Europa League, καθώς γνώρισε ήττα 1-0 από τη Γουλβς στο Μολινό μετά το εύστοχο χτύπημε πέναλτι του Χιμένες στο 8ο λεπτό. Ο Ολυμπιακός πίεσε αρκετά τους Άγγλους και έχασε μεγάλες ευκαιρίες, ενώ ακυρώθηκε γκολ του Μαντί Καμαρά ως οφσάιντ με τη βοήθεια του VAR.

Γκάφα Αλέν και αγκαλιά με το γκολ!

Το ματς ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για τον Ολυμπιακό, καθώς οι παίκτες του Μαρτίνς μετά από αλλεπάλληλα λάθη έδωσαν το δικαίωμα στη Γουλβς να πιέσει την εστία του Αλέν. Η πρώτη ευκαιρία των “λύκων” ήρθε μόλις στο πρώτο λεπτό μετά από λάθος του Γκιλιέρμε και σουτ του Νέβες. Στο έβδομο λεπτό ο Μπόμπι Αλέν δέχτηκε την μπάλα στα πόδια από τον Σισέ, αλλά άνοιξε το κοντρόλ και έδωσε το δικαίωμα στον Ποντένσε να μπει στη φάση. Ο Γάλλος πορτιέρε πίεσε εντός περιοχής τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και τον ανέτρεψε αντικανονικά! Ο Χιμένες δεν έκανε λάθος και σκόραρε ένα λεπτό αργότερα για το 1-0!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ την γκάφα Αλέν και το 1-0 της Γουλβς. 

Στο 17ο λεπτό ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή, με τον Γιόνι να αποχωρεί και τον Βινάγκρε να μπαίνει στο ματς. Ένα λεπτό αργότερα ο Μασούρας πραγματοποίησε την πρώτη τελική για τον Ολυμπιακό και κάπου εκεί ξεκίνησε το… σφυροκόπημα των Πειραιωτών! Στο 19ο λεπτό Μασούρας και Τσιμίκας συνδυάστηκαν υπέροχα από τα αριστερά, ο τελευταίος μπήκε στην περιοχή έκανε το σουτ. Ο Ρουί Πατρίσιο πραγματοποίησε απίθανη επέμβαση. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ τη χαμένη ευκαιρία του Τσιμίκα!

Στο 28′ ο Ομάρ βρήκε τον Ελ Αραμπί ο οποίος έφυγε στην πλάτη της άμυνας της Γουλβς, μπήκε στην περιοχή και γύρισε στο ύψος του πέναλτι. Ο Καμαρά σαν τρέιλερ σκόραρε με πλασέ στην κίνηση! Μετά από ενδελεχή έλεγχο της φάσης από τον VAR το γκολ ακυρώθηκε σαν οφσάιντ στον Ελ Αραμπί, σε μια φάση πολύ δύσκολη να κριθεί από το τηλεοπτικό πλάνο, που δικαίωνε τον Ολυμπιακό.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ το ακυρωθέν γκολ του Καμαρά!

Στο 36′ ήρθε ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Βαλμπουενά εκτέλεσε το φάουλ και ο Σισέ στο δεύτερο δοκάρι δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίκτυα! Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με δύο παίκτες του Ολυμπιακού να βλέπουν κίτρινες κάρτες, τον Τσιμίκα και τον Μπα.

Tο έψαξε με όλους τους τρόπους! 

Ο Πέδρο Μαρτίνς στην ανάπαυλα απέσυρε τους Μπουχαλάκη και Μασούρα και πέρασε στις θέσεις τους Φορτούνη και Ραντζέλοβιτς, μετατρέποντας το σύστημα σε 4-2-3-1. Στο 54′ ήρθε μια καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό. Ο Ομάρ έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Ελ Αραμπί πήδηξε για την κεφαλιά, ο Μπολί τον έσπρωξε και τον έβγαλε εκτός φάσης, αλλά ο Πολωνός διαιτητής έδειξε “παίζετε”. Οι Πειραιώτες ζήτησαν έντονα πέναλτι, αλλά ο ρέφερι δεν συμβουλεύτηκε ούτε το VAR.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ τις φάσεις για τις οποίες διαμαρτυρήθηκε ο Ολυμπιακός.

Ο Ποντένσε προσπάθησε να πλήξει τον Ολυμπιακό στο 61ο λεπτό, αλλά ο Αλέν έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Δύο λεπτά αργότερα ο Ποντένσε μοίρασε στον Ζότα ο οποίος έκανε το σουτ, αλλά ο Μπα έσωσε την εστία του Ολυμπιακού. 

Στο 65ο λεπτό μπήκε και ο Χασάν στο ματς στη θέση του Καμαρά. Δύο λεπτά αργότερα ο Φορτούνης έκανε σόλο στην περιοχή της Γουλβς και τροφοδότησε τον Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός ρόλαρε και έκανε το σουτ, αλλά δεν βρήκε στόχο. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ τη σπουδαία ευκαιρία του Ελ Αραμπί!

Στο 80ο λεπτό ο Ολυμπιακός έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον Γκιλιέρμε αρχικά να σουτάρει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πατρίσιο. Ένα λεπτό αργότερα ο Χασάν από κοντά έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Πατρίσιο απέκρουσε ενστικτωδώς!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ το “στοπ” του Πατρίσιο στον Χασάν!

Στο 82ο λεπτό ο Καφού πέρασε στο ματς στη θέση του Γκιλιέρμε. Ο ρυθμός του ματς έπεσε αισθητά και η επόμενη ευκαιρία του Ολυμπιακού ήρθε στο 92′ όταν ο Φορτούνης πραγματοποίησε εξαιρετική ενέργεια και σέντρα στο δεύτερο δοκάρι για τον επερχόμενο Ομάρ, ο οποίος σούταρε άστοχα!

Τίποτα δεν άλλαξε ως το τέλος και ο Ολυμπιακός αποχαιρέτησε τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Τα highlights της αναμέτρησης:

Η ταυτότητα του ματς

Γουλβς-Ολυμπιακός 1-0

Γήπεδο: Μολινό

Διαιτητής: Μαρτίνιακ (Πολωνία)

Σκόρερ: 8’ πεν. Χιμένες

Κίτρινες: 38’ Ελ Αραμπί, 45’ Τσιμίκας, 45+4 Μπα, 74’ Σισέ, 90+3 Χιμένες

Συνθέσεις:

Γουλβς: Ρουί Πατρίσιο, Ντόχερτι, Μπολί, Κόουντι, Σαΐς, Ότο, Ζοάο Μουτίνιο, Νέβες, Αντάμα Τραορέ (57’ Ζότα), Ποντένσε (71’ Ντεντόνκερ), Ραούλ Χιμένες.

Ολυμπιακός: Αλέν, Ελαμπντελαουί, Σισέ, Μπα, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης (46’ Φορτούνης), Καμαρά (65’ Χασάν), Γκιλιέρμε (82’ Καφού), Μασούρας (46’ Ραντζέλοβιτς), Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.