Τρίποντο η Παρτίζαν με Σαντίκ (video)

Για τον 12ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, η Παρτίζαν πέρασε με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Σαντίκ με 2-1 από την Αστάνα και έφτασε τους τέσσερις βαθμούς σε δυο ματς. Δεύτερη ήττα η Αστάνα.

Για τον 12ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, η Παρτίζαν πέρασε με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Σαντίκ με 2-1 από την Αστάνα και έφτασε τους τέσσερις βαθμούς σε δυο ματς. Δεύτερη ήττα η Αστάνα.

Με γκολ του Oυμάρ Σαντίκ στο 29΄η Παρτίζαν άνοιξε το σκορ, είχε ήδη απειλήσει με τον Ουρίσεβιτς στο 21’ σε πρώτο μέρος κατοχής μπάλας για τους Σέρβους (4-8 τελικές, 1-2 στην εστία, 45-55% κατοχή). 

Και στο δεύτερο ημίχρονο η φιλοξενούμενη ομάδα είχε καλή ανασταλτική λειτουργία (12 γκολ σε 3 προκριματικά η Αστάνα εντός έδρας, δυσκολεύτηκε στη δημιουργία) και με το δεύτερο στο ματς γκολ του Σαντίκ έφτασε στο 2-0 και πανηγύρισε πολύτιμη εκτός έδρας νίκη στην Αστάνα. Η γηπεδούχος μείωσε στο 85′ με τον Σιγκουργιόνσον μετά από πάσα του Μουρταζάγιεφ.

Σαντίκ ο απόλυτος πρωταγωνιστής με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο για την φορμαρισμένη Παρτίζαν.

Πρώτο ευρωπαϊκό ραντεβού για τις δυο ομάδες, με την Αστάνα να μετράει 7 νίκες στα 9 τελευταία εντός έδρας ματς και την Παρτίζαν να χάνει 21 στα 27 ματς ομίλων μέχρι την επικράτησή της για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ!

Στην πρεμιέρα, η Αστάνα ηττήθηκε 1-0 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Παρτίζαν έμεινε στο 2-2 με την Αλκμάαρ στο Βελιγράδι.

Aστάνα: Ερίκ, Ρουκάβινα, Μπεϊσεμπέκοφ (79’ Γιάνγκα), Τομάσεβιτς (15’ Ποστνίκοφ), Σόμκο, Πέρτσουκ, Μαέφσκι, Σιμούνοβιτς, Σιγκουργιόνσον, Ροτάριου, Κιζνισένκο (Μουρταζάγιεφ 46’)

Παρτίζαν: Στοΐκοβιτς, Μίλετιτς, Όστοϊτς, Πάβλοβιτς, Ουρόσεβιτς, Σουμά (66’ Τσέκιτς), Ζντιέλαρ, Τόσιτς (Μάρκοβιτς 77’), Νάτχο, Ασάνο (79’ Μπρέζανσιτς), Σαντίκ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.