Ναγκόρνιακ: «50-50 η πρόκριση»

Το μέλος του τεχνικού τιμ της Ντνίπρο Ντνιπροπετρόφσκ Σεργκέι Ναγκόρνιακ τόνισε πως παρά το 2-0 του πρώτου αγώνα, η ομάδα του δεν είναι φαβορί για την πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

Το μέλος του τεχνικού τιμ της Ντνίπρο Ντνιπροπετρόφσκ Σεργκέι Ναγκόρνιακ τόνισε πως παρά το 2-0 του πρώτου αγώνα, η ομάδα του δεν είναι φαβορί για την πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ.


Ο εκ των βοηθών του Μίρον Μάρκεβιτς τόνισε πως οι παίκτες της ομάδας δεν θα «λυγίσουν» από την πίεση του κοινού στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ πρόσθεσε πως οι φιλοξενούμενοι δεν θα κλειστούν στην άμυνα. Αναλυτικά τα όσα είπε στην εφημερίδα «Κομάντα»:


Για το αν είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα: «Πάντα μπορείς να πας και καλύτερα, αλλά πρέπει να λάβουμε υπ’ όψιν πως ήταν το πρώτο μας επίσημο ματς της χρονιάς. Επίσης δεν δεχτήκαμε γκολ και το προβάδισμα δύο τερμάτων μας δίνει την ευκαιρία να προετοιμαστούμε με ησυχία για τη ρεβάνς. Δεν μπορούμε όμως να είμαστε ήρεμοι όμως, γιατί ξέρουμε πως ο Ολυμπιακός είναι πιο δυνατός στην έδρα του».


Για το αν είναι ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας: «Δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα αυτή την εποχή. Προς έκπληξή μας όμως, όσο φτάναμε στο τέλος του αγώνα τόσο καλύτερη ήταν η απόδοσή μας, ενώ οι παίκτες πάλεψαν, τα έδωσαν όλα και έκαναν όσα περιμέναμε από αυτούς».


Για τις οδηγίες που είχαν δοθεί στους παίκτες: «Έπρεπε να παίξουμε καλή άμυνα και να δείξουμε τις ικανότητές μας. Μετά την ανάπαυλα διορθώσαμε ένα πρόβλημα που είχαμε στην ανάπτυξη, γιατί στον Ολυμπιακό δεν αρέσει πολύ να αμύνεται».


Για το γεγονός ότι στο πρώτο μέρος δεν έκανε τελική η Ντίπρο και αν σε αυτό συνέβαλε ο Ολυμπιακός: «Ναι. Μην ξεχνάμε πως οι Έλληνες έπαιξαν φέτος Τσάμπιονς Λιγκ και μάλιστα πήγαν πολύ καλά. Είναι μία ομάδα υψηλού επιπέδου, με το πρωτάθλημα σε εξέλιξη. Αλλά εμείς δεν κοιτάμε πόσες τελικές κάναμε, σημασία έχει να κάνεις ευκαιρίες. Δεν έγινε στο πρώτο ημίχρονο, έγινε στο δεύτερο. Επίσης τα παιδιά έπαιξαν με λογική, κάνοντας δύο εύστοχες τελικές προσπάθειες».


Για την απόδοση του Ματέους και αν είναι επηρεασμένος από τραυματισμούς: «Δεν επικεντρώνομαι σε παίκτες ατομικά. Ο κάθε παίκτης λειτουργεί αλλιώς. Συνολικά, όλοι έπαιξαν όσο καλά μπορούσαν».


Για το γκολ του Ολυμπιακού που ακυρώθηκε στο τέλος: «Είδα το ριπλέι και θεωρώ πως έγινε φάουλ στον Φέντορτσουκ».


Για τα πολλά φάουλ που έκανε η Ντνίπρο: «Σε αυτά τα ματς είναι σημαντικό να μη χάνεις τις μονομαχίες και νομίζω πως οι παίκτες μας το κατάφεραν».


Για το αν τον εξέπληξε σε κάτι ο Ολυμπιακός: «Δεν κάναμε το λάθος να περιμένουμε πως ο Ολυμπιακός θα έβαζε τη δυνατότερη ενδεκάδα του, μια και στη συνέχεια έπαιζε με τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα, οπότε δεν αιφνιδιαστήκαμε από τον τρόπο που έπαιξε».


Για την πίεση του κόσμου στο «Γ. Καραϊσκάκης»: «Οι παίκτες μας είναι συνηθισμένοι στην πίεση. Θυμόμαστε τον προκριματικό απέναντι στη Χάιντουκ, όπου οι οπαδοί δεν σταμάτησαν να φωνάζουν για 90 λεπτά. Ήταν επίσης δύσκολα στη Σεντ Ετιέν και στο Μπακού, αλλά οι παίκτες στάθηκαν στο ύψος τους και πέτυχαν το στόχο. Ευχαριστούμε τους έστω και λίγους φιλάθλους που μας υποστήριξαν στο ”Ολιμπίσκι”, γιατί παίζουμε για τον κόσμο».


Για το πώς μπορεί να εξελιχθεί η ρεβάνς: «Δύσκολο να φανταστείς τι θα γίνει στο γήπεδο. Έχουμε εμπιστοσύνη όμως στους παίκτες της Ντνίπρο. Ίσως χρειαστούμε κάποιες γρήγορες αντεπιθέσεις για να συγκρατήσουμε την ορμή των αντιπάλων».


Για το αν η Ντνίπρο θα κάνει παιχνίδι αναμονής λόγω του υπέρ της 2-0: «Το σημαντικό είναι να μην κλειστούμε στην άμυνα γιατί ο Ολυμπιακός έχει παίκτες που στην αντίπαλη περιοχή νιώθουν σαν το ψάρι μέσα στο νερό».


Για τα ατού του Ολυμπιακού: «Δεν υπάρχει μόνο ένα. Κάθε γραμμή έχει τους ηγέτες της. Ο Μήτρογλου, ο Ντομίνγκεζ, ο Αφελάι, ο Σιόβας. Στα εντός έδρας παιχνίδια είναι πολύ δυνατοί στο ομαδικό παιχνίδι. Δεν θα αποκαλύψω τα μυστικά της προετοιμασίας μας, αλλά νομίζω πως το τεχνικό τιμ θα είναι σε θέση να μεταδώσει στους παίκτες τι περιμένουμε από τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι».


Για το αν η Ντνίπρο είναι τώρα φαβορί: «Με τίποτα. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ισορροπία 50-50. Αν το αποτέλεσμα του πρώτου ματς ήταν 5-0 τότε θα είχαμε περισσότερες πιθανότητες, αλλά τώρα έχουμε τις ίδιες».



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.