ΟΦΗ: Έγιναν επαγγελματίες τέσσερις μικροί

Η διοίκηση του ΟΦΗ πρόσφερε συμβόλαια σε τέσσερις νεαρούς παίκτες των ακαδημιών.

Οι Σπύρος Ζαχαριουδάκης, Βασίλης Πιστικός, Μάνος Φαϊτάκης και Κωνσταντίνος Χνάρης υπέγραψαν τα πρώτα επαγγελματικά του συμβόλαια και θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν τα επόμενα χρόνια μια θέση στο ρόστερ της πρώτης ομάδας.

Η σχετική ανακοίνωση του ΟΦΗ: «Με το βλέμμα στραμμένο στην εξαιρετική δουλειά που γίνεται στην Elite Ακαδημία, η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοινώνει ότι οι ποδοσφαιριστές, Σπύρος Ζαχαριουδάκης, Βασίλης Πιστικός, Μάνος Φαϊτάκης και Κωνσταντίνος Χνάρης, οι οποίοι προέρχονται από τα τμήματα υποδομής της ομάδας μας, υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2028.

Ο Σπύρος Ζαχαριουδάκης ήρθε στον ΟΦΗ σε ηλικία 14 ετών (καλοκαίρι 2019) από την ακαδημία ΑΟ Τυμπακίου. Εντάχθηκε στο ρόστερ της Κ15, στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Κ17 ενώ από την αγωνιστική περίοδο 2021-22 ανήκει στο ρόστερ της Κ19.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει η οικογένεια του ΟΦΗ και είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα για την ομάδα. Περίμενα πολύ καιρό αυτή την ευκαιρία και έχω δουλέψει πολύ σκληρά για να το πετύχω. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, η οποία στάθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό μου. Επίσης τους προπονητές, τόσο της Elite Ακαδημίας του ΟΦΗ όσο και της Ακαδημίας του ΑΟ Τυμπακίου, όπου έκανα τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα, για τη βοήθειά τους όλα αυτά τα χρόνια και τη συμβολή τους στην εξέλιξή μου τόσο σε ατομικό όσο και σε ποδοσφαιρικό επίπεδο», ανέφερε ο νεαρός μέσος λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Ο Βασίλης Πιστικός έγινε κάτοικος Ηρακλείου σε ηλικία 17 ετών (καλοκαίρι 2022), προερχόμενος από την ακαδημία του Ολυμπιακού. Εντάχθηκε στο ρόστερ της Κ19, στην οποία αγωνίζεται από την σεζόν 2022-23.

Ο 19χρονος μέσος, ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ευχαριστώ την οικογένεια της ΠΑΕ ΟΦΗ για την ευκαιρία που μου δίνει και την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου. Ευχαριστώ επίσης την οικογένειά μου, που αν και βρίσκεται μακριά, ήταν δίπλα μου σε αυτήν την προσπάθεια να πετύχω τον στόχο μου. Ήταν ένα όνειρο που μόλις έγινε πραγματικότητα για εμένα! Είμαι περήφανος που ανήκω στην οικογένεια του ΟΦΗ και θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου».

Σε ηλικία 14 ετών (καλοκαίρι 2019) εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ ο Μάνος Φαϊτάκης, από την ακαδημία της ΑΕ Νεαπόλεως. Αρχικά αγωνίστηκε με τις ομάδες Κ15 (2019-20) και Κ17, ενώ από τα μισά της αγωνιστικής περιόδου 2021-22 ανήκει στο δυναμικό της Κ19.

Λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, δήλωσε: «Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος και ευγνώμων για την υπογραφή του πρώτου μου επαγγελματικού συμβολαίου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΠΑΕ ΟΦΗ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει καθημερινά αλλά και την οικογένειά μου για την στήριξή της στην προσπάθεια επίτευξης των στόχων μου. Αυτή είναι μόνο η αρχή! Θέλω να δουλεύω καθημερινά όλο και περισσότερο ώστε να εξελίσσομαι και να βοηθώ την ομάδα».

Ο Κωνσταντίνος Χνάρης φόρεσε για πρώτη φορά τα «ασπρόμαυρα» το καλοκαίρι του 2021, προερχόμενος από την ακαδημία Lido soccer και εντάχθηκε στο ρόστερ της Κ19, στην οποία αγωνίζεται μέχρι σήμερα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο! Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, η οποία βρίσκεται πάντα στο πλευρό μου και με στηρίζει, αλλά και την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, που με βοήθησε πολύ ώστε να καταφέρω να ξεπεράσω τον τραυματισμό μου και να επιστρέψω πιο δυνατός και υγιής. Ευχαριστώ την οικογένεια του ΟΦΗ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει και θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να βοηθήσω την ομάδα!».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.