Γουέστ Χαμ: Αμφίβολος ο Μπόουεν για τον επαναληπτικό με τη Λεβερκούζεν

Ο Τζάροντ Μπόουεν έχασε τον πρώτο αγώνα των προημιτελικών του Γιουρόπα Λιγκ με την Μπάγερ Λεβερκούζεν, αλλά και το παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Φούλαμ, λόγω τραυματισμού στο ισχίο.

Η αποκατάσταση του Τζάροντ Μπόουεν βρίσκεται σε καλό δρόμο, καθώς αναμένεται η επιστροφή του για τον δεύτερο αγώνα των προημιτελικών του Γιουρόπα Λιγκ εναντίον της Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Ο πρώτος σκόρερ του συλλόγου, με 19 γκολ, έχασε τον πρώτο αγώνα στη Γερμανία λόγω τραυματισμού στο ισχίο, καθώς και την αναμέτρηση πρωταθλήματος με τη Φούλαμ λίγες ημέρες αργότερα.

Ωστόσο, μετά την επιστροφή του στην προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα, υπάρχει αισιοδοξία ότι θα συγκαταλέγεται στα πλάνα του προπονητή της ομάδας Ντέιβιντ Μόιζ, για την κρίσιμη ευρωπαϊκή «μάχη». Ο Σκωτσέζος τεχνικός εξέφρασε την ευχαρίστησή του για την επιστροφή του Μπόουεν: «Ήταν υπέροχο που είδα τον Τζάροντ εκεί έξω».

Ο Μόιζ ωστόσο παραμένει επιφυλακτικός, προσθέτοντας: «Δεν είμαστε σίγουροι ακόμα. Δεν θα ρίσκαρα ποτέ έναν παίκτη αν πίστευα ότι ήταν τραυματίας, αλλά θέλεις πάντα τους καλύτερους παίκτες σου να επιστρέψουν. Οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν ακριβώς τι έχει κάνει ο Τζάροντ (Μπόουεν) για εμάς κατά τη διάρκεια της σεζόν. Θα έδινε σε εμάς και στο πλήθος μια πραγματική ανάταση».

Με την απουσία του Πακετά και τον τραυματισμό του Μπόουεν, ο Μόιζ αναγνώρισε την ανάγκη για δημιουργικότητα: «Χάσαμε τον Λούκας (Πακετά) με τιμωρία και είχαμε τον Τζάροντ (Μπόουεν) εκτός λόγω τραυματισμού. Πρέπει να βρούμε τρόπους να ανατρέψουμε την κατάσταση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.